Breaking News

Μοναδικές φωτογραφίες με «φυτευμένα» μηνύματα σε αγροτικές εκτάσεις (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε κάποιες περιπτώσεις αγροτικές εκτάσεις χρησιμοποιήθηκαν για να μεταδοθούν διαφορετικά μηνύματα, από έκφραση αιώνιας αγάπης μέχρι υπενθύμιση του καθεστώτος του δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι. Σε κάθε περίπτωση οι φωτογραφίες που καταγράφηκαν από ψηλά είναι εντυπωσιακές.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από τη μεγάλη συλλογή του Amusing Planet:

1) Μία κιθάρα μήκους 0.6 του μιλίου "φυτεύτηκε" το 1979 από έναν αγρότη με το όνομα Pedro Martin Ureta στο αγρόκτημά του, κοντά στην πόλη της Laboulaye στην Αργεντινή στη μνήμη της συζύγου του που λάτρευε την κιθάρα.


2) Μια άλλη έκφρασης αγάπης στη σύζυγό του, που πέθανε το 1995, εκδηλώθηκε από τον αγρότη Winston Howes ο οποίος δημιούργησε μία τεράστια καρδιά.


3) Η ιταλική κυβέρνηση δεν έχει κάνει καμία προσπάθεια να κρύψει μια υπενθύμιση του φασιστικού καθεστώτος του δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι σε βουνοπλαγιά της πόλης Ριέτι. Υπολογίζεται ότι περίπου 20.000 δέντρα φυτεύτηκαν για να γράουν «DVX», μια εναλλακτική λέξη για το «δούκα», που προέρχεται από τη λατινική λέξη «Ντούτσε», που σημαίνει αρχηγός.


4) Ένας γαιοκτήμονας στο Ώστιν του Τέξας με το όνομα Luecke έκανε γνωστό σε όλους ότι η αγροτική περιοχή είναι δική του, είτε τη βλέπει κάποιος από αεροπλάνο είτε μέσω δορυφόρου.


5) Ο Αμερικανός κατασκευαστής αυτοκινήτων Studebaker ήταν υπεύθυνος για έναν σχηματισμό δέντρων με το όνομα της εταιρίας του, στο Bendix Woods County Park λίγο έξω από το Σάουθ Μπεντ, στην Ιντιάνα. Υπολογίζεται ότι χρησιμοποιήθηκαν περίπου 8.000 δέντρα και παρά το κλείσιμο της εταιρείας το 1967, τα δέντρα παραμένουν και το σημείο μάλιστα είναι αναγνωρισμένο από το Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Τόπων ως μία από τις "μεγαλύτερες αγγελίες".