Breaking News

Οι πιο δημοφιλείς φωτογραφίες του National Geographic στο Instagram (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το National Geographic παρουσιάζει τις πιο δημοφιλείς φωτογραφίες του στο Instagram οι οποίες έχουν κερδίσει εκατομμύρια likes.

Το παράδοξο ίσως είναι ότι ενώ στις τάξεις του έχει κορυφαίους φωτογράφους που έχουν τραβήξει εκπληκτικές φωτογραφίες, οι φωτογραφίες που βρήκαν μεγαλύτερη απήχηση στα κοινωνικά δίκτυα έχουν να κάνουν με "φευγαλέες" ματιές ζώων ή ανθρώπων.

Όπως δημοσιεύει η Daily Mail, όλες οι φωτογραφίες που ακολουθούν εμφανίζονται στο βιβλίο του National Geographic, @Nat Geo, που περιέχει τις 300 δημοφιλέστερες φωτογραφίες του στο Instagram:

1. Μια μεγάλη θηλυκή πολική αρκούδα κοιτάζει από το ανοιχτό παράθυρο της καμπίνας του φωτογράφου Paul Nicklen στο χιονισμένο Svalbard, στη Νορβηγία.


2. Ένα ρινοδέλφινο στον κόλπο Florida Bay των ΗΠΑ.


3. Ο καπετάνιος Henry Anderton κάνει περιήγηση με τη βάρκα του στα ανοικτά της Σκωτίας, στο νησί Vaila.


4. Μπορεί η τίγρης να φαίνεται τεράστια, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα νεογέννητο μόλις 11 μηνών. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στην Ινδία από το φωτογράφο Steve Winter.


5. Μια τρυφερή στιγμή ανάμεσα σε ένα νεαρό ρινόκερο και έναν από τους φύλακες του καταφύγιου Άγριας Ζωής, Lewa Wildlife Conservancy, στην Κένυα.


6. Η φωτογραφία καταγράφηκε στην παραλία Trunk Bay η οποία θεωρείται μία από τις πιο παpθένες και καλύτερα διατηρημένες παραλίες στην Καραϊβική. Στην παραλία εντυπωσιάζει η λευκή αμμουδιά.