Breaking News

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μας σύστησε την οικογένειά του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής "Σπίτι μου σπιτάκι μου" μίλησε ο Ηλίας Μαμαλάκης ο οποίος σύστησε τη σύζυγό του Ντορίτα Πετρατζά, μίλησε για το γάμο τους που άρχισε το 2012 αλλά και για τα τρία παιδιά της με τα οποία πλέον έχει δεθεί και αποτελούν μια μεγάλη οικογένεια.

«Αντικειμενικά ήταν εξαιρετικά δύσκολο στην αρχή. Έζησα μία ολόκληρη ζωή χωρίς παιδιά και ξαφνικά βρέθηκα με 3 παιδιά. Περάσαμε μία δοκιμαστική περίοδο με τα παιδιά, με την Ευγενούλα, τον Κωστή και τον Παναγιώτη που πραγματικά ήταν η περίοδος γνωριμίας που έπρεπε ο ένας να γνωρίσει τα χνώτα του άλλου. Σήμερα πια δεν είναι καλοί επειδή είναι τα παιδιά της Ντορίτας, είναι καλοί γιατί είναι αυτά τα παιδιά που αγαπηθήκαμε» είπε ο ίδιος.

«Τα παιδιά επειδή είχαν χάσει το μπαμπά τους 10 χρόνια πριν πιστεύω ότι είχαν έντονα αυτή την έλλειψη και όταν ήρθε ο Ηλίας στο σπίτι, ο οποίος είναι τόσο γλυκός, τόσο αυθόρμητος, αυτά είχαν ανοιχτή την αγκαλιά τους» πρόσθεσε η σύζυγός του.

Στην εκπομπή μίλησε και ο όμορφος γιος του Παναγιώτης που τόνισε: «Ο Ηλίας είναι και πατέρας και φίλος, πάνω από όλα, και δάσκαλος. Πλέον έχουμε δημιουργήσει μια καλή σχέση και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά».

Δείτε το βίντεο.