Breaking News

Ο Βλάσης από το «Κάτω Παρτάλι» μίλησε για το νέο ρόλο του στον «Αστέρα Ραχούλας»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του "Αστέρα Ραχούλας" στον Alpha, τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 21:50, ο ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος, που γνωρίσαμε από το ρόλο του ως "Βλάσης" στο "Κάτω Παρτάλι", μίλησε για τη σειρά και για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός θα ενσαρκώσει και πάλι έναν επαρχιώτη και συγκεκριμένα έναν επιχειρηματία κτηνοτρόφο και καμάρι της ποδοσφαιρικής ομάδας Αστέρας Ραχούλας.

«Εδώ και έναν μήνα έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα στην Ορεινή Αρκαδία και ανυπομονούμε να κάνουμε πρεμιέρα. Στο όρος Μαίναλο είχε ομίχλη και κρύο, αλλά η ζεστασιά των 400 κατοίκων του χωριού Δάρα, με τους δύο καφενέδες στη γραφική πλατεία, μας κρατά σε εγρήγορση. Την ίδια οικειότητα έχουμε αποκτήσει και με τους κατοίκους στο χωριό Λεβίδι, όπου σεναριακά ζουν οι αντίπαλοι του Αστέρα Ραχούλας και η μισητή ποδοσφαιρική ομάδα τους Κεραυνός Παραδεισίου. Αυτή την εβδομάδα, όμως, κάνουμε γυρίσματα στην Αττική, συγκεκριμένα στο Ίλιον και στη Ροδόπολη, και έχουμε χαρεί τον ήλιο» δήλωσε στην εφημερίδα Espresso.

Και πρόσθεσε: «Ο ήρωας που υποδύομαι θα έλεγα ότι είναι πολύ επίκαιρος. Ο Αγγελής είναι γέννημα θρέμμα του Αστέρα, είχε μια κτηνοτροφική μονάδα, αλλά λόγω της κρίσης και μιας θεομηνίας καταστράφηκε οικονομικά. Για να μη χάσει τα πάντα, δανείστηκε από τους τοκογλύφους του πλούσιου διπλανού χωριού. Εκείνοι πλέον κανονίζουν τη ζωή του, τόσο την επαγγελματική όσο και την εpωτική. Γιατί ο Αγγελής είναι πολύ εpωτευμένος, αλλά δεν του επιτρέπεται να κοιτάξει τόσο ψηλά, λόγω της κοινωνικής θέσης του. Έτσι είναι "κλειδωμένος" στο πρόβλημά του. Η μόνη του διέξοδος είναι το ποδόσφαιρο. Ωστόσο, η ομάδα του χωριού του, του χαρίζει μόνον ήττες».