Breaking News

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Το ντέρμπι κρίθηκε στις καθυστερήσεις (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αρκετή καθυστέρηση έληξε το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Super League την Κυριακή το βράδυ στο "Γ. Καραϊσκάκης" καθώς υπήρξαν διακοπές προκειμένου να καθαρίσει η ατμόσφαιρα από τα καπνογόνα.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε νωρίς με τον Βαρέλα στο 6'.  Ο ίδιος παίκτης ισοφάρισε με αυτογκόλ στο 25' και τη νίκη με 2-1 στην ομάδα του Πειραιά έδωσε στο 96' ο Μιλιβόγεβιτς με στριφογυριστή κεφαλιά.

Το ντέρμπι είχε καλό ρυθμό και παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός, που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, είχε την κατοχή της μπάλας, ευκαιρίες χάθηκαν εκατέρωθεν και το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες ενώ το αυτογκόλ του Βαρέλα ήρθε σε ένα σημείο που άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ, που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -3 βαθμούς, έχασε σημαντικό έδαφος στη βαθμολογία ενώ για μία ακόμη αγωνιστική έδειξε ότι έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα στο να μετατρέψει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργεί. Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν από το Φάληρο με παράπονα από τη διαιτησία, κυρίως για το οριακό οφσάιντ στην ισοφάριση του Ολυμπιακού και κάποιες φάσεις που έχουν σχέση με τον πειθαρχικό έλεγχο.

Ολυμπιακός: Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Βιάνα (46 Ελαμπντελαουί) Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς, Φορτούνης (96' Καμπιάσο), Σεμπά, Ελιονούσι, Ιντέγε (85' Καρντόσο).
ΠΑΟΚ : Γλύκος, Μάτος, Μαλεζάς, Βαρέλα, Λέοβατς (81' Κρέσπο) Τσίμιροτ, Κάνιας (46' Χαρίσης), Σακχόβ (74΄Μπίσεσβαρ), Ροντρίγκες, Κάμπος, Αθανασιάδης.

Δείτε στο βίντεο τις επίμαχες φάσεις όπως σχολιάστηκαν στην "Αθλητική Κυριακή" της ΕΡΤ1. Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις του αγώνα ΕΔΩ