Breaking News

Πενθεί το Καρπενήσι για τον 17χρονο Γιώργο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένας άγγελος πέταξε ψηλά βυθίζοντας στο πένθος το Καρπενήσι... Άριστος μαθητής, άριστος αθλητής, γνωστός σε όλους και αγαπητός...

Όπως δημοσιεύει το Star Κεντρικής Ελλάδας (lamiastar.gr) ο 17χρονος Γιώργος Γιόγιος εδώ και ένα χρόνο έδινε με περίσσια αξιοπρέπεια τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του, μάχη ζωής. Την πιο δύσκολη, την πιο άδικη και την πιο άνιση, όπως αποδείχτηκε. 

Από τον Οκτώβριο πέρυσι, όταν και διαγνώστηκε η λευχαιμία, μέχρι και χθες ήλπιζε ότι τα είχε καταφέρει. Tον τελευταίο μήνα έκανε χημειοθεραπείες στην Αθήνα, όπου είχε μετακομίσει μόνιμα με τους γονείς και την αδερφή του. Μιλώντας καθημερινά με τους φίλους του, είτε μέσα από το facebook είτε τηλεφωνικά, πίστευε ότι ήταν νικητής. 

Έκανε όνειρα για τη ζωή... να συνεχίσει από εκεί που την διέκοψε ξαφνικά και να ξαναζήσει όμορφες στιγμές στο γήπεδο από την θέση του τερματοφύλακα. Δυστυχώς όμως, εντελώς ξαφνικά, συνέβη το μοιραίο για τον νεαρό Γιώργο. Έφυγε για πάντα... Οι συμπατριώτες του στο Καρπενήσι τον συνόδεψαν το Σαββατοκύριακο στην τελευταία του κατοικία ενώ προηγουμένως η οικογένειά του είχε απευθύνει έκκληση αντί στεφάνων να ενισχυθεί το σωματείο στήριξης παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.