Breaking News

Περίεργη υπόθεση με γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό που το έσκασε από το Δρομοκαΐτειο (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μια περίεργη υπόθεση δημοσιεύει σήμερα εφημερίδα που αναφέρεται σε νεαρή ηθοποιό η οποία έγινε γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Κλεμμένα Όνειρα». Το περιστατικό συνέβη το τριήμερο της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την Espresso, η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου το έσκασε από το Δρομοκαΐτειο υποστηρίζοντας ότι την έκλεισαν οι γονείς της για να μην της αφήσουν την περιουσία τους.

Η ηθοποιός πήρε τηλέφωνο στον Σπύρο Μπιμπίλα, με τον οποίο τη συνδέει στενή φιλία: «Ειδοποίησε κάποιον να με σώσει! Πήδηξα από τα κάγκελα του Δρομοκαΐτειου, όπου ήμουν κλεισμένη για μια μέρα επειδή μου επιτέθηκαν οι άλλες τρόφιμες. Είμαι μια χαρά, απλά οι δικοί μου με βγάζουν τρελή για να δώσουν την περιουσία στον αδελφό μου».


Ο ηθοποιός στη συνέχεια επικοινώνησε με τον πατέρα της, ο οποίος περιέγραψε τα πράγματα διαφορετικά, λέγοντας:

«Είναι προσωπικά και ιατρικά προβλήματα και δεν θα ήθελα να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες. Η κόρη μου, η οποία τα τελευταία έξι χρόνια παρακολουθείται από γιατρό, πρέπει να πάρει τα φάρμακα της. Δεν την κλείσαμε με το ζόρι στο ψυχιατρείο. Υπήρξε κάποια κρίση. Θα σας πω μόνο, ότι πήγε με τη μητέρα της για ψώνια στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων και τελικά βρέθηκαν στη Σπάρτη με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η Τριανταφύλλη».

Πηγή: Espresso