Breaking News

Πρεμιέρα το Σάββατο για «Σου-Κου» και «Σπίτι μου σπιτάκι μου»: Οι ανακοινώσεις του Ant1 και του Alpha (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πρεμιέρα κάνουν το Σάββατο για τη νέα σεζόν η Μαρία Μπεκατώρου, που μετακομίζει στη μεσημεριανή ζώνη του Ant1 και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Alpha.

Η ανακοίνωση του Ant1 για το "Σου-Κου" με τη Μαρία Μπεκατώρου:

«Η νέα σεζόν φέρνει νέο αέρα στα μεσημεριανά ΣΟΥ-ΚΟΥ μας, με την Μαρία Μπεκατώρου να μας παρουσιάζει την πιο ευχάριστη, απολαυστική, πολυθεματική και γεμάτη εκπλήξεις εκπομπή από το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 13:45.

Στη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 όλα όσα αγαπάμε να παρακολουθούμε, όλα όσα μας ενδιαφέρει να βλέπουμε, όλα όσα μας χαρίζουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας αλλά και όλα όσα ανεβάζουν την διάθεσή μας έρχονται στις οθόνες μας με την πιο χαρούμενη παρέα!

Η Μαρία Μπεκατώρου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και ο Χρήστος Νέζος υπόσχονται να μας μεταδώσουν τη θετική τους ενέργεια και να μας κάνουν να χαμογελάμε, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:45 μόνο στον ΑΝΤ1!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Αρχισυνταξία: Γιώργος Βλαχογιάννης 
Δ/νση Φωτογραφίας: Αντώνης Λιναρδάτος 
Δ/νση Παραγωγής: Δημήτρης Κοντογιάννης 
Executive Producer: Άννα Αρβανίτη»


Η ανακοίνωση του Alpha για το "Σπίτι μου σπιτάκι μου" με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:

«Το καλοκαίρι τέλειωσε, η σεζόν άρχισε! Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να γυρίσουμε στο σπίτι και τις αγαπημένες μας συνήθειες!

Από το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:45 το πρωί, το Σπίτι μου σπιτάκι μου ανοίγει την πόρτα του και μας καλοσωρίζει, στον Alpha.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ως καλή οικοδέσποινα, μάς υποδέχεται στο πιο ζεστό σπίτι και μοιράζεται μαζί μας στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης. Συγκάτοικοί της, ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Σάββας Πούμπουρας, η Φλορίντα Πετρουτσέλι και η Νάνσυ Παραδεισανού.

Γυρίζουμε με περισσότερο κέφι για παιχνίδια... Στο Σπίτι μου σπιτάκι μου φέτος η κόντρα ανδρών και γυναικών θα είναι πιο έντονη από ποτέ.

Η Νάνσυ Παραδεισανού εισβάλλει σε επώνυμα σπίτια, η Φλορίντα Πετρουτσέλι θα μας συστήσει ωραίους άντρες... με μυαλό και ο Σάββας Πούμπουρας επιστρέφει πανέτοιμος για φάρσες και πλάκες και μας αποκαλύπτει τι λένε οι άνδρες μεταξύ τους όταν δεν ακούνε οι γυναίκες. Ακόμα, κοντά μας και η μαμά blogger Eύη Σταθάτου αντιστρέφει τους ρόλους παιδιού – γονιού παρουσιάζοντάς μας μια άλλη πλευρά της οικογενειακής ζωής.

Λαμπεροί καλεσμένοι, ζωντανές συνδέσεις, πλούσια δώρα, θέατρα, ταξίδια, ομορφιά, μόδα, παιχνίδια, εκπλήξεις, πολύτιμες συμβουλές για το παιδί, οικονομικές λύσεις για το σπίτι, ιατρικά θέματα, είναι μερικά από αυτά που θα ξεδιπλωθούν και φέτος, στην πιο χαρούμενη παρέα του σαββατοκύριακου.

Αρχισυνταξία: Ελένη Σχοινοχωρίτου
Επιμέλεια εκπομπής: Παύλος Σταματόπουλος
Σκηνοθεσία: Περικλής Βούρθης

Σπίτι μου σπιτάκι μου: Γιατί ο χώρος που διάλεξες να ζεις είναι ο καλύτερος τόπος να περνάς τα Σαββατοκύριακά σου.»