Breaking News

Ο ράπερ Ταραξίας μίλησε για τον εθισμό του στα vαpκωτικά: «Θα είμαι πάντα σε ανάρρωση...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον ράπερ Ταραξία (κατά κόσμον Γιώργο Γκόγκα), που γνωρίσαμε από τους Goin' Through και το «family, the label» του Νίκου Βουρλιώτη και στη συνέχεια ως σόλο καλλιτέχνη, είχε καλεσμένο χθες στην εκπομπή της η Τατιάνα Στεφανίδου.

Ο γνωστός ράπερ μίλησε για τον εθισμό του στα vαpκωτικά λίγο προτού ενηλικιωθεί. Η επαφή του με τις vαpκωτικέs ουσiες ξεκίνησε όταν ήταν 16 χρονών, παρά το γεγονός ότι είχε σχέση με τον αθλητισμό, καθώς έπαιζε μπάσκετ στον Πανελλήνιο.

Πλέον είναι μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης και έχει βάλει τη ζωή του σε τάξη με τη βοήθεια ενός φίλου του ο οποίος είναι ιδρυτής της "Αρωγής 12+" ενός συλλόγου συμπαράστασης σε άτομα με προβλήματα εθισμού.

Ο καλλιτέχνης της χιπ χοπ τόνισε ότι πρόκειται για μια συνεχή πάλη, όμως πιστεύει ότι θα μείνει καθαρός για πάντα. "Πάντα θα είμαι σε ανάρρωση και θα πρέπει να προσπαθώ γι' αυτό. Είναι ένας καθημερινός αγώνας" είπε χαρακτηριστικά ενώ έστειλε και το μήνυμά του στα άτομα που αντιμετωπίζουν παρόμοια κατάσταση, λέγοντας "Πρέπει όλοι να το παλεύουμε. Άμα πιστέψουμε κάτι και το θέλουμε πολύ θα τα καταφέρουμε".

Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά είχε μιλήσει για το πρόβλημά του το 2014 στην Espresso και είχε συγκλονίσει τότε με την αποκάλυψή του.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του και το ρεπορτάζ της εκπομπής Tatiana Live