Breaking News

Ιβάν Σαββίδης, Μελίνα Ασλανίδου και Σάκης Ρουβάς χορεύουν σε ποντιακό γλέντι στο Κρεμλίνο! (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ποντιακό γλέντι στήθηκε χθες στη Μόσχα και το γύρο του διαδικτύου κάνουν τα βίντεο στα οποία σέρνουν το χορό ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Σάκης Ρουβάς!

Όπως δημοσιεύει το seleo.gr της Θεσσαλονίκης, στη λαμπερή εκδήλωση που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Κρατικού Ανακτόρου του Κρεμλίνου παρουσία 6.000 προσκεκλημένων, γιορτάστηκε η πολιτιστική συνεργασία μεταξύ Ελλάδας - Ρωσίας.

Πρόεδρος της εν λόγω Ομοσπονδίας ο οποίος ανέλαβε και τα έξοδα της πολυδάπανης παράστασης, μέσω του Φιλανθρωπικού Ιδρύματός του που ιδρύθηκε το 2000, είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Στην εκδήλωση πήραν μέρος διάσημες ορχήστρες και μπαλέτα της Μόσχας και ποντιακοί χορευτικοί σύλλογοι και ερμηνευτές.

Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης ήταν αφιερωμένο στην ποντιακή παράδοση, με τους αδελφούς Τσαχουρίδη να μεταφέρουν το κοινό - με δοξάρι και φωνή - νοερά στη χαμένη πατρίδα.

Το κοινό αλλά και οι προσκεκλημένοι ξεσήκωσαν την αίθουσα, με τον Σάκη Ρουβά, τη Μελίνα Ασλανίδου αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη να σέρνουν το χορό.


Παρευρέθηκαν επίσης ο Κωνσταντίνος Αργυρός από την Ελλάδα, αλλά και οι Ταμάρα Γβερντσιτέλι, Γιασένια, Στας Πγιέχα, Ιβάν και Βίκτορ Νρόμπις από τη Ρωσία, πολύ γνωστοί ομογενείς επιχειρηματίες, ηχηρά ονόματα όπως ο ελληνικής καταγωγής Ρώσος κοσμοναύτης Φιοντόρ Γιουρτσίχιν, αλλά και εκπρόσωποι των υπουργείων Πολιτισμού και Εξωτερικών της Ρωσίας αλλά και του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας. Την ελληνική Βουλή εκπροσώπησε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης ως πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού.