Breaking News

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Brad Pitt μετά την κατάθεση διαζυγίου

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συντετριμμένος φέρεται να είναι ο Brad Pitt μετά την κατάθεση διαζυγίου από την Angelina Jolie, με την οποία ήταν μαζί για 12 χρόνια και 2 χρόνια παντρεμένος, σύμφωνα με δημοσίευμα του UsWeekly (usmagazine.com).

"Δεν μπορεί να πιστέψει την πορεία που έχει πάρει η ζωή του και είναι σε κακή κατάσταση, αλλά τα παιδιά είναι το μόνο πράγμα που του δίνουν κουράγιο. Μιλάει με τους γονείς του και τους στενούς φίλους του συνεχώς για να τον παρηγορήσουν" δήλωσε πηγή στο περιοδικό.

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου  ο Brad Pitt και η Angelina Jolie κατέληξαν σε μία προσωρινή συμφωνία με διάρκεια μέχρι τις 20 Οκτωβρίου σύμφωνα με την οποία η Jolie θα έχει την επιμέλεια των παιδιών ενώ όταν τα επισκέπτεται ο 52χρονος ηθοποιός θα υπάρχει εποπτεία από ειδικό ψυχολόγο.

Μια δεύτερη πηγή είπε στο περιοδικό ότι και οι δύο γονείς θα ακολουθήσουν ατομική συμβουλευτική θεραπεία και θα παραστούν επίσης σε συμβουλευτικές συνεδρίες ως οικογένεια με τα παιδιά. Παράλληλα ο Pitt θα υποβληθεί σε εθελοντικά τεστ για vαpκωτικά και αλκoόλ.

"Θα συνεργαστεί με όποιο τρόπο μπορεί. Αγαπά αυτά τα παιδιά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο" τόνισε η πρώτη πηγή στο UsWeekly.