Breaking News

Στέργιος Νένες: Ο «Νικόλας» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μίλησε για τη ζωή του και τη σειρά (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο ρόλος του ως "Νικόλας" στη δημοφιλή σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης" τον έκανε γνωστό σε όλη την Ελλάδα ωστόσο ίσως ήταν και ένας από τους λόγους που η καριέρα του δεν είχε την ανάλογη συνέχεια καθώς το όνομα του συνδυάστηκε σε μεγάλο βαθμό με τον "οινοχόo" της σειράς.

Ο Στέργιος Νένες μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Επιτέλους Σαββατοκύριακο" για τη ζωή του ενώ έκανε και αποκαλύψεις για τη σειρά.

Αν και επιθυμούσε να εμφανιστεί στην τηλεόραση δεν προέκυψε κάτι. Όμως δεν έχει κανένα παράπονο από κανένα, όπως είπε.

Στη σειρά όλοι οι πρωταγωνιστές έκαναν στενή παρέα και εκτός γυρισμάτων. Ένα βράδυ μάλιστα, την περίοδο των σεισμών στην Αθήνα, πήγαν και κοιμήθηκαν στο σπίτι της Μαρίας Λεκάκη επειδή έμενε μόνη της και φοβόταν. Οι πρωταγωνιστές της σειράς έχουν διατηρήσει ακόμη και σήμερα στενές επαφές αλλά δεν βλέπονται τόσο συχνά όσο παλιότερα. Από τις επαναλήψεις παίρνουν ελάχιστα χρήματα. "Είναι συμβολικά. Αν παίρναμε πολλά χρήματα δεν θα παιζόταν η σειρά" τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο ηθοποιός δεν παντρεύτηκε ενώ η μηχανή του παραμένει η μεγάλη του αγάπη. Τα τελευταία δέκα χρόνια είναι εκπαιδευτής στο Riding School, Σχολείο Ασφαλούς Οδήγησης Μοτοσικλέτας Ενηλίκων.

Δείτε στο βίντεο όσα δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής του Epsilon.