Breaking News

Στην Ελλάδα ο τηλεοπτικός Κεμάλ: Χαμός σε event από θαυμάστριές του (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην Ελλάδα έφτασε το πρωί της Πέμπτης ο Burak Özçivit, ο τηλεοπτικός Κεμάλ της σειράς "Kara Sevda".

Ο γοητευτικός ηθοποιός, που με τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στη σειρά έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του γυναικείου πληθυσμού, ήρθε στην Ελλάδα με αφορμή το τριήμερο (13 - 15 Οκτωβρίου) όπου θα προβληθούν επτά ξεχωριστές ταινίες του σύγχρονου τουρκικού κινηματογράφου στο Ίδρυμα "Μιχάλης Κακογιάννης".

Η ανακοίνωση στο σάιτ του ιδρύματος ανέφερε για χθες: "Το γκαλά έναρξης της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016 μαζί με την πρεμιέρα της ταινίας «My Brother» σε κλειστή προβολή με την επίδειξη πρόσκλησης, παρουσία του ιδιαίτερα δημοφιλούς ηθοποιού Burak Özçivit, που πρωταγωνιστεί στην ταινία".

O ηθοποιός παρευρέθηκε τελικά στο event και ανέβασε και βίντεο στο προφίλ του στο Instagram στο οποίο φαίνεται ότι γίνεται ένας χαμός από τις εκδηλώσεις λατρείας των νεαρών θαυμαστριών του.

#atina

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Burak Özçivit 🇹🇷 (@burakozcivit) στις


Νωρίτερα την Πέμπτη επισκέφτηκε την Ακρόπολη και μοιράστηκε με τους followers του και τις σχετικές φωτογραφίες ενώ ακολούθησαν εκατοντάδες χιλιάδες likes.



Το πρωί της Πέμπτης, όταν και έφτασε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" έκανε τις πρώτες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα".

"Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα. Νοιώθω ενθουσιασμένος, μου αρέσει η Ελλάδα" είπε και πρόσθεσε ότι δεν ξέρει ελληνικές λέξεις αλλά θέλει να μάθει. 

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Star.