Breaking News

Συνετρίβη αεροσκάφος με 4 επιβάτες από γνωστό βρετανικό reality (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα μικρό ιδιωτικό αεροπλάνο, που μετέφερε 4 στελέχη του τηλεοπτικού βρετανικού ριάλιτι "Made in Chelsea", συνετρίβη στον Ειρηνικό, στα ανοικτά των ακτών της πόλης Puntarenas, της Κόστα Ρίκα, δημοσιεύει η Daily Mail.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν δύο παραγωγοί και δύο τεχνικοί διευθυντές του ριάλιτι οι οποίοι βρέθηκαν στην περιοχή για γυρίσματα ενός ειδικού επεισοδίου. Ο πιλότος έχασε τον έλεγχο του TI AUJ Cessna 230 - όπως ονόμασαν το αεροσκάφος τοπικά μέσα - λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή.

Και τα τέσσερα άτομα όπως και ο πιλότος διασώθηκαν από την τοπική ακτοφυλακή και κατόπιν μεταφέρθηκαν προληπτικά σε κοντινό νοσοκομείο για εξετάσεις.


Μετά το περιστατικό τα γυρίσματα έχουν ανασταλεί και η αποστολή του τηλεοπτικού ριάλιτι  θα επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο ενώ είναι άγνωστο αν το ειδικό επεισόδιο ξαναγυριστεί η ακυρωθεί.

Να σημειωθεί ότι  το ριάλιτι του καναλιού E4, παρακολουθεί τις ζωές εύπορων νεαρών ατόμων από το Δυτικό Λονδίνο οι οποίοι κατά διαστήματα ταξιδεύουν σε διάφορες περιοχές του κόσμου.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί,  οι παίκτες του "Made in Chelsea" όπως φωτογραφήθηκαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στη Γαλλία...