Breaking News

Απολαυστική η Τερέζα Κουίκ στο «Τhe 2night Show» (20/10/2016): «Βλέπω τον Τσίπρα στον ύπνο μου!»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Τερέζα Κουίκ, κόρη του Τέρενς Κουίκ, κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της υποκριτικής. Το 2010 για πρώτη φορά ως φοιτήτρια πρωταγωνίστησε σε θεατρική παράσταση και κατόπιν το 2012 συμμετείχε στο έργο «Perceptions».

Την Τερέζα τη γνωρίσαμε στους "Συμμαθητές", όταν υποδύθηκε την κοπέλα του "Βαγγέλη", κολλητού του "Άρη".

Χθες, Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, ήταν καλεσμένη στο "The 2night show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου και μίλησε για τα πρώτα της βήματα στην ηθοποιία αλλά και για την πολιτική.

Η νεαρή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα όνειρα που βλέπει όταν κοιμάται με πρωταγωνιστή τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα (!) τον οποίο συνάντησε μία φορά μόνο στη ζωή της. Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι ούτε εpωτευμένη είναι μαζί του αλλά και ούτε εφιαλτικά ήταν τα όνειρά της.

Την πρώτη φορά που τον είδε στον ύπνο της, πήγαινε υποτίθεται στο σπίτι του για φαγητό, όπου είχε πάει ήδη ο πατέρας της και την υποδέχτηκε η Περιστέρα Μπαζιάνα. Όταν μπήκε στο σπίτι - το οποίο, όπως είπε, ήταν πάρα πολύ άσπρο - καθίσανε στο σαλόνι και μετά ξύπνησε.

Τη δεύτερη φορά ήταν την περίοδο που βρισκόταν σε εξέλιξη η διαδικασία με τις τηλεοπτικές άδειες. Η Τερέζα βρέθηκε στον ύπνο της σε ένα δωμάτιο όπου ήταν όλοι, η κ. Γεννηματά, ο κ. Καμμένος, ο κ. Τσίπρας, και ο μπαμπάς της. «Κανονικά δεν έπρεπε να είμαι και απλά καθόμουν και μετά μου λέει ο μπάμπας "Τερέζα φύγε". Κι εγώ εκνευρίστηκα και γενικά έδιωξαν όλες τις γυναίκες από αυτό το δωμάτιο. Και η κ. Γεννηματά έφυγε. Δεν είναι ύποπτο αυτό; Κ εμείς πήγαμε πάνω στο καφέ και ήμασταν σε ένα τραπέζι και τρώγαμε σοκολατάκια» είπε στον παρουσιαστή.

Δείτε στο βίντεο του Ant1 ολόκληρη τη συνέντευξη.