Breaking News

«Τhe 2night Show»: Οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Τετάρτη και Πέμπτη

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εκλεκτούς καλεσμένους υποδέχεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «Τhe 2night Show» και τη δεύτερη εβδομάδα, μετά την πρεμιέρα του την περασμένη Τετάρτη.

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου (23:15)

Η Έλενα Παπαρίζου μας ανοίγει την καρδιά της. Μας εξηγεί γιατί έπαθε αγοραφοβία και μας συγκινεί τραγουδώντας ζωντανά με την κιθάρα του Δημήτρη Σταρόβα.

Η Πέμη Ζούνη μας μιλάει για τη νέα της ζωή στο Χόλιγουντ, για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια και για τη γεύση που της άφησε η ενασχόλησή της με την πολιτική.

Η Αντωνία Καλλιμούκου συναντιέται για πρώτη φορά τηλεοπτικά με τον Γρηγόρη σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις!

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου  (23:15)

Ο Δημήτρης Λιγνάδης μας μιλάει για την 10ετή του εμπειρία ως η φωνή του «Χαχανούλη» και του «Σκουντούφλη» στα Στρουμφάκια, ενώ δε διστάζει να δοκιμάσει την αντοχή στο ποδοσφαιράκι με αντίπαλο τον Γρηγόρη!

Η λαϊκή τραγουδίστρια της Θεσσαλονίκης Μαριάνθη Κεφάλα, έρχεται στην εκπομπή και μας μιλάει για τη ζωή της και την καριέρα της. Παρέα με την κιθάρα του Δημήτρη Σταρόβα ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια και μας διασκεδάζει.

Οι Stereo Soul μας ταξιδεύουν μουσικά με τις φωνές τους, ενώ μας αποκαλύπτουν τα πάντα για την προσωπική τους ζωή! Ο Παναγιώτης Πάλλης και ο Μπράντλεϊ Γουάιτ-Ντέιλ έρχονται στο Τhe 2night Show και θα μας συναρπάσουν!

Η κόρη του Τέρενς Κούικ, Τερέζα Κουίκ δίνει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη και συζητά για τα πρώτα της βήματα στην ηθοποιία αλλά και για την πολιτική.