Breaking News

Τηλεοπτικές άδειες: Παρασκήνιο, εξελίξεις και νέες συνεργασίες

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τρέχουν οι παρασκηνιακές εξελίξεις τόσο για τους 4 υπερθεματιστές που πήραν άδεια, όσο και για τους υπόλοιπους.

Το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με το Δημήτρη Καμπουράκη, σύμφωνα με το enimerosi24.gr ενώ στο δυναμικό του καναλιού λέγεται ότι θα ενταχθεί και ο πολιτικός συντάκτης Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Την ίδια στιγμή ο Κώστας Αρβανίτης έπιασε δουλειά στο νέο υπό σύσταση κανάλι του Ιβάν Σαββίδη ενώ ο δημοσιογράφος φέρεται να έκανε και τις πρώτες επαφές με συναδέλφους του για ενδεχόμενη συνεργασία.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με το enimerosi24.gr, ο Ιβάν Σαββίδης διερευνά το ενδεχόμενο συνεργασίας με το Star. Ωστόσο προκαλεί ερωτηματικά η πρωτοβουλία του Κώστα Αρβανίτη να τηλεφωνεί σε δημοσιογράφους για να ενταχθούν στο δυναμικό του νέου σταθμού καθώς είναι ακόμη σε εξέλιξη η συζήτηση του Ιβάν Σαββίδη με την οικογένεια Βαρδινογιάννη για το Star. Πάντως το σίγουρο είναι ότι η κυβέρνηση θα επιθυμούσε τη σύμπραξη Σαββίδη - Βαρδινογιάννη, καθώς με αυτό τον τρόπο θα μειωθούν οι κραδασμοί που δέχεται από τους εργαζόμενους των καναλιών που δεν αδειοδοτήθηκαν.

Από την άλλη η πιο βασική εναλλακτική μέχρι στιγμής για τον Alpha και το Δημήτρη Κοντομηνά είναι το Channel 9 μέσω του οποίου θα μπορέσει να συνεχίσει τη μετάδοση του προγράμματός του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενώ παράλληλα θα δικτυωθεί με τοπικούς σταθμούς για να εξασφαλίσει τη μετάδοση και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Επίσης θα αναβαθμίσει τη διαδικτυακή του πλατφόρμα για να καλύψει και το κομμάτι του Διαδικτύου.