Breaking News

Βίκυ Μπάρκουλη για Σεφερλή: «Δεν έστειλε ούτε ένα στεφάνι...» - Συγκίνησε ο Νίκος Μπάρκουλης (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες τελέστηκε το 40ήμερο μνημόσυνο του Ανδρέα Μπάρκουλη ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 23 Αυγούστου.

Η κόρη του, Βίκυ Μπάρκουλη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Αποκαλυπτικά" του Epsilon, και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε όσους δεν βοήθησαν αλλά και δεν θυμήθηκαν τον πατέρα της όπως και στο... Μάρκο Σεφερλή:

«Δεν του στάθηκε πολύς κόσμος που είχε βοηθήσει και ηθοποιοί μπορώ να πω που έκαναν κάποια σίριαλ βασιζόμενοι πάνω στο επίθετό του, απλώς το παραποίησαν λίγο. Ούτε φάνηκαν πουθενά, ούτε ένα στεφάνι.  Ο κύριος Σεφερλής έτσι έκανε το "Κορίτσια ο Μάρκουλης" πατώντας πάνω στο όνομα του πατέρα μου... είχε ξεχάσει να βάλει ένα "π". Κι όμως δεν έστειλε ένα στεφάνι».



Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε και ο γιος του Νίκος ο οποίος συγκίνησε αναφερόμενος στα τελευταία λόγια του πατέρα του:

«Το τελευταίο του "σ' αγαπώ". Αυτό είναι που μου έχει μείνει πάρα πολύ. Το τελευταίο "σ' αγαπώ" την προηγούμενη μέρα που έφυγε. Είμαστε στο νοσοκομείο, πήγα να τον δω λίγο και όταν έφυγα μου είπε "Νίκο μου σ' αγαπώ" και του είπα "κι εγώ σ' αγαπώ μπαμπά". Δε θέλω να του μοιάσω μόνο σε ομορφιά αλλά και σαν άνθρωπος. Αυτό είναι που με "καίει" πραγματικά».