Breaking News

H μαθηματικόs που έγινε νiral ήταν τελικά 17χpονη μαθήτpια (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βίντεο με την όμορφη καθηγήτpια μαθηματικών από τη Λευκορωσία έκανε πρόσφατα το γύρο του διαδικτύου. Το βίντεο φέρεται να καταγράφηκε από μαθητή μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας.

Ωστόσο μαζί με το βίντεο κυκλοφόρησαν στη συνέχεια και φωτογραφίες οι οποίες αποδείχτηκε, όπως δημοσιεύει η βρετανική Mirror, ότι δεν απεικόνιζαν την καθηγήτpια αλλά μία 17χpονη μαθήτpια, την Οksana Νeνeselaya η οποία ζει στην πόλη Μινσκ, την πρωτεύουσα της Λευκορωσίας.

Τα δημοσιεύματα συνδύασαν την όμορφη καθηγήτpια του βίντεο με την Οksana Νeνeselaya, οι οποίες όμως δεν είναι το ίδιο πρόσωπο. Η Οksana μάλιστα δεν είναι και τόσο καλή στα μαθηματικά.


Η 17χpονη έφηβη ξύπνησε ένα πρωί και διαπίστωσε έκπληκτη ότι έγινε πασίγνωστη, με τις φωτογραφίες της να κατακλύζουν το διαδίκτυο. Αρχικά ενοχλήθηκε αλλά στη συνέχεια όταν είδε το προφίλ της στο Instagram να έχει εκατομμύρια views, είδε τη θετική πλευρά της υπόθεσης. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι followers της έχουν ξεπεράσει τις 574.000 και συνεχίζουν καθημερινά να αυξάνονται.

Να σημειωθεί ότι η ταυτότητα της όμορφης καθηγήτpιας του βίντεο παραμένει άγνωστη.