Breaking News

Νύχτα πρεμιέρας: Επέστρεψαν στη βραδινή ζώνη Κωστόπουλος και Πάνια (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δύο εκπομπές έκαναν πρεμιέρα το βράδυ της Τρίτης. Το «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο και το «Κάνε μου like» με την  Αννίτα Πάνια...

Ο Πέτρος Κωστόπουλος επέστρεψε την Τρίτη, στις 23:45, στο πρόγραμμα και στη βραδινή ζώνη του Alpha, υποδεχόμενος και τους πρώτους καλεσμένους του για τη φετινή σεζόν.

Απέναντι στον παρουσιαστή κάθισαν οι Έλλη Κοκκίνου, Φώτης Σεργουλόπουλος και Παύλος Ευαγγελόπουλος. Ζωντανά, και φέτος, στο στούντιο της εκπομπής το συγκρότημα 48 Ώρες.

Ο Κωστόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο θολό τηλεοπτικό τοπίο, λέγοντας χαρακτηριστικά "Σήμερα ξέρουμε ότι αρχίζουμε την εκπομπή, δεν ξέρουμε όμως πότε θα την τελειώσουμε διότι αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, εξαρτάται και από εξωτερικούς παράγοντες".

Δείτε στο βίντεο την έναρξη.



Λίγο νωρίτερα από την έναρξη της εκπομπής του Κωστόπουλου, στις 23:00, βγήκε στον αέρα η νέα εκπομπή - talent show, «Κάνε μου like», με την Αννίτα Πάνια.

Νέα ταλέντα από όλα τα είδη της τέχνης θα διαγωνίζονται στο τραγούδι, στη μουσική, στο χορό, στην υποκριτική, στο standup comedy, στην ποίηση αλλά και στη στιχουργική, τη σύνθεση και τη ζωγραφική.

Η παρουσιάστρια καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό και κατόπιν υποδέχτηκε την κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από το Θάνο Καλλίρη, τη Σοφία Μουτίδου και το Νίκο Μουρατίδη.

Δείτε το βίντεο.