Breaking News

Χαμός στον αέρα του Epsilon μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και δημοσιογράφου της Αυγής (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Ανδρέα Πετρόπουλου στον αέρα της εκπομπής "Live News" του Νίκου Ευαγγελάτου με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να εξαπολύει σκληρούς χαρακτηρισμούς στον δημοσιογράφο της εφημερίδας "Αυγής".

Αναφερόμενος στη διαρροή προσωπικών δεδομένων δικαστή που συμμετείχε στη συνεδρίαση για τις τηλεοπτικές άδειες και ελέγχεται από το υπουργείο Δικαιοσύνης, δήλωσε ότι το όνομα διέρρευσε από την Αυγή και από φιλικές προς την κυβέρνηση εφημερίδες.

Συγκεκριμένα είπε ότι το όνομα διέρρευσε από την Αυγή, την Kontra News και τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο για τον οποίο υποστήριξε πως ψηφίζει όλα τα νομοσχέδια και κάνει όλες τις "βρώμικες" δουλειές του ΣΥΡΙΖΑ. Έκανε επίσης λόγο για προσπάθεια να αλλάξει η σύνθεση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Όταν στη συνέχεια μπήκε στο πλατό ο Ανδρέας Πετρόπουλος τα αίματα άναψαν. "Δεν ντρέπεσαι και έχεις τα μούτρα κι έρχεσαι στην τηλεόραση, φασίστες" είπε χαρακτηριστικά ο κ.Γεωργιάδης ενώ χαρακτήρισε "βοθροφυλλάδα" την Αυγή.

Από την πλευρά του ο κ. Πετρόπουλος προσπαθούσε να του απαντήσει ενώ του είπε και ο ίδιος "Δεν ντρέπεσαι...". Όταν του σύστησε να μιλήσει στην κυβέρνηση για όσα υποστηρίζει ο κ.Γωργιάδης του είπε "Γιατί εσύ τι είσαι; Αντικειμενικός είσαι; Υπάλληλος του ΣΥΡΙΖΑ είσαι. Δεν είναι η Αυγή ιδιοκτησία του ΣΥΡΙΖΑ;".

Δείτε το βίντεο.