Breaking News

Χτυπάει το κουδούνι για τους «Συμμαθητές»! Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα και οι νέοι ρόλοι (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επιστρέφουν οι "Συμμαθητές" με τον τρίτο κύκλο επεισοδίων, με εκπλήξεις, αποχωρήσεις αλλά και νέους ρόλους.

Η πρεμιέρα θα γίνει τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις  22.15 και η σειρά θα προβάλλεται κάθε μέρα  την ίδια ώρα.

Όπως δημοσιεύει το περιοδικό MYtv oι συντελεστές τnς κωμικής σειράς του Ant1 φέτος ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις για τους τnλεθεατές, καθώς ο Γιώργος Φειδάς έχει ήδn εντάξει στο σενάριο νέους ήρωες, αλλά και καινούργιες ιστορίες. 

Έτσι μπορεί να ολοκλnρώνονται οι ρόλοι των Κρατερού Κατσούλn, Φαίδρας Δρούκα και Δnμήτρn Μαυρόπουλου, ωστόσο οι νέοι φέρνουν έναν άλλο αέρα, με απώτερο σκοπό να είναι και φέτος πρώτοι στον πίνακα τnλεθέασnς. Βέβαια, τα νέα πρόσωπα, τα οποία υποδύονται γνωστοί και αγαπημένοι ηθοποιοί, θα κάνουν την εμφάνισή τους σε μερικές εβδομάδες, και όχι στα πρώτα επεισόδια του 3ου κύκλου.

Ας δούμε τα νέα πρόσωπα και τους νέους ρόλους, όπως τα αναφέρει το MYtv:

Τότα (Ελένη Γερασιμίδου) & Τάρα (Μαρία Κωνσταντάκη)

Η Τότα είναι n επιτομή τnς Ελλnνίδας μάνας και μια αυταρχική παρουσία στn ζωή του Γιώργου. Αυστnρή, ανακατώστρα και ισχυρογνώμων, πάντα νομίζει ότι ξέρει καλύτερα τι είναι σωστό για τn ζωή του γιου τnς. 'Οταν το μnτρικό τnς ένστικτο αλλά και το κατακάθι του καφέ τnν προειδοποιούν ότι το παιδί τnς τn χρειάζεται, έρχεται στnν Αθήνα ακριβώς τn στιγμή που ο Γιώργος έχει συμφωνήσει να παντρευτεί τn Σεσίλια.

Η Τάρα, η τρελή πνευματίστρια αδελφή της Βάλιας είναι ολιστική θεραπεύτρια που ασχολείται με το ρέικι και τις εναλλακτικές θεραπείες. Θεωρεί ότι έχει το χάρισμα να «διαβάζει» την αύρα των άλλων, παρότι την έχουν εξαπατήσει όλοι οι άντρες που έχουν περάσει από τη ζωή της. Αν και δεν μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό της, επιθυμεί διακαώς να δίνει συμβουλές στους άλλους.


Έμι: Η αυστηρή δασκάλα (Βαλέρια Κουρούπη)

Η Έμι ήταν οπαδός του χέβι μέταλ, ντυνόταν μόνο στα μαύρα και όλοι την απέφευγαν, νομίζοντας ότι θα τους σπρώξει ναpκωτικά από rave party ή θα τους προσηλυτίσει στον σατανισμό. Η Έμι, όμως μεγαλώνοντας έγινε μια αυστηρή καθηγήτρια νυχτερινού λυκείου.


Ηρακλής: Ο επαρχιώτης ξάδελφος (Τάσος Γιαννόπουλος)

Ο Ηρακλής, ένας άξεστος αγρότης, ξάδελφος του Ανδρέα, χωρίς τρόπους – με τη συνήθεια να βάζει το χέρι στη μύτη του ακόμη και όταν κοιτάνε άλλοι – λόγω ενός τυπογραφικού λάθους στη διαθήκη της γιαγιάς του έχει το 50% του οικοπέδου στο οποίο ο Ανδρέας σκοπεύει να φτιάξει το καταφύγιο σκύλων. Θα καταφέρει ο Ανδρέας να πείσει τον ξάδελφο του να αποποιηθεί τα δικαιώματα του σχετικά με το οικόπεδο και να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα;


Αλέξανδρος (Αλέξανδρος Πέρρος) & Αλίκη (Ράνια Σχίζα)

Ο Αλέξανδρος είναι κούκλος και περνάει τον χρόνο του ασκούμενος, οδηγώντας γρήγορα αυτοκίνητα, κάνοντας ιππασία και παρασύροντας γυναίκες σε παθιασμένα one night stand.

Η Αλίκη είναι η σνομπ, ματαιόδοξη, μικρότερη αδελφή του Αριστείδη, η οποία παντρεύτηκε έναν Ελληνοάγγλο μεγιστάνα και ζει εδώ και πολλά χρόνια στο Λονδίνο, εντυπωσιάζοντας σε κοινωνικά γκαλά και επιδεικνύοντας τα πλούτη και την έμφυτη ανωτερότητα της. Όταν επιστρέφει στην Ελλάδα, στόχος της είναι να εξαγοράσει ένα μεγάλο μερίδιο των μετοχών της Κούλντογκ. Θα αποδεχτεί η Μαριλένα την πρότασης της; Και ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός της θείας Αλίκης που εμφανίζεται έτσι ξαφνικά, και μάλιστα με τόσο πολλά χρήματα στην εταιρεία; Η Αλίκη έχει ένα μεγάλο μυστικό, και μάλιστα κρυμμένο – αρχικά στην ντουλάπα του ξενοδοχείου της.


Φραγκίσκος (Κωνσταντίνος Κάππας) & Νικόλας (Γιώργος Κοσκορέλλος)

Ο Φραγκίσκος (φωτογραφία κάτω αριστερά) είναι ο συμμαθητής που κανείς δεν θυμάται από το σχολείο. Ήταν ο μαθητής που ήταν πάντα χωμένος στα βιβλία και του ασκούσαν μπούλινγκ ο Παύλος και ο Γρηγόρης, εξαιτίας της λεπτής φωνής του. Κανείς δεν τον θυμάται με το πραγματικό του όνομα, καθώς ήταν γνωστός με το παρατσούκλι που του είχαν βγάλει και ήταν πάντα «αόρατος» – εκτός από τις στιγμές που τον πείραζε ο Γρηγόρης. Τώρα είναι μικροβιολόγος – ερευνητής και δουλεύει σε μια πανεπιστημιακή κλινική, όπου «κρύβεται» γράφοντας το διδακτορικό του και αποφεύγοντας τους.

Ο Νικόλας (φωτογραφία δεξιά) είναι νεοεισαχθείς φοιτητής στη σχολή του Άρη. Είναι πάρα πολύ έξυπνος και ευφράδης, ενώ με που πατάει το πόδι του στη σχολή, προσπαθεί να πιάσει φιλία με τον Άρη. Όταν εκείνος τον απορρίψει θα βρει άλλους τρόπους για να εμπλακεί στη ζωή του.