Breaking News

Υπόθεση Γιακουμάκη: Έρευνα για ανθρωποκτονία από πρόθεση - Κούγιας κατά Γ.Τσούκαλη και Α.Νικολούλη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανέβηκαν οι τόνοι στη δίκη για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη ανάμεσα στους ιδιωτικούς ερευνητές και τον Αλέξη Κούγια.

Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση του συνηγόρου του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής ότι ο Γιώργος Τσούκαλης και η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη διόγκωσαν το θέμα Γιακουμάκη μετά την εξαφάνιση και το θάνατο του φοιτητή.

Ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε χαρακτηριστικά πως  κατόπιν πρωτοβουλίας του κ. Τσούκαλη ήρθε από τη Βραζιλία ο  πρώτος μάρτυρας που κατέθεσε μετά τους γονείς του Βαγγέλη, συμπληρώνοντας πως πρέπει να διερευνηθεί το αδίκημα της παραπλάνησης μάρτυρος σε ψευδορκία.

Από την πλευρά του ο  ιδιωτικός ερευνητής και συνεργάτης του κ. Τσούκαλη, ο κ. Φώντας Βρόσγος έκανε λόγο για άθλιες συκοφαντίες, υπογραμμίζοντας πως δεν συνέβη τίποτα από τα προαναφερθέντα.

Παράλληλα η υπόθεση παίρνει νέα τροπή καθώς, όπως μετέδωσε χθες το βράδυ η ΕΡΤ1, η Εισαγγελία Ιωαννίνων διέταξε έρευνα προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας από πρόθεση καθώς και να ασκηθεί δίωξη για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Δείτε στα βίντεο το ρεπορτάζ της ΕΡΤ1 (το βίντεο παίζει μέχρι το 3ο λεπτό) και τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στην κάμερα του epirus-tv-news.gr.