Breaking News

Θρίλερ στο «Τούνελ» με θύμα ένα νεαρό αστυνομικό (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το πρώτο "Τούνελ" της σεζόν έφερε στο φως στοιχεία για το θάνατο του 37χρονου αστυνομικού που υπηρετούσε στο τμήμα Αγιάς Λάρισας.

Στο σάιτ της η Αγγελική Νικολούλη (anikolouli.gr) αναφέρει για το θρίλερ που ξετυλίχθηκε στην εκπομπή το βράδυ της Παρασκευής 4 Νοεμβρίου:

Όσα δεν ερεύνησαν οι συνάδελφοι του, τ’ ανακάλυψε η οικογένεια του. «Ξέθαψε» κυριολεκτικά την υπόθεση και την έφερε απ’ το σκοτάδι στο φως. Οι παραλείψεις και τα λάθη των Αρχών προκάλεσαν την οργή των τηλεθεατών.

Θύμα ο Νίκος Καραμάνης 37 χρόνων, πατέρας δύο παιδιών, που υπηρετούσε στο τμήμα Αγιάς Λάρισας. Ένας έντιμος αστυνομικός με επιτυχίες στο ενεργητικό του, που όπως αποκαλύφθηκε «ενοχλούσε τους παράνομους της περιοχής».

Έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της 9ης Οκτωβρίου 2009, στο 4ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Βελίκας - Κόκκινου Νερού, έξω από τη Λάρισα. Οι Αρχές αποφάνθηκαν τότε ότι σκοτώθηκε σε τροχαίο, χωρίς όμως να εδραιώσουν αυτή την εκδοχή.

Οι μόνοι που δεν πείστηκαν ήταν οι γονείς και η αδελφή του, που ξεκίνησαν έναν σκληρό αγώνα για να βρουν στοιχεία, να τα αναλύσουν με ειδικούς, για ν’ αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Τα όσα εντόπισε ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά κ. Ηλίας Μπογιόκας ήταν σημαντικά και ενισχύουν την εκδοχή της δολοφονίας.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, το θύμα φαίνεται πως όταν πέθανε έμεινε ανάσκελα και παρέμεινε σε αυτή την στάση για ώρες. Ο πατέρας του όμως τον βρήκε πεσμένο μπρούμυτα στη θάλασσα. Επίσης φαίνεται πως ο αστυνομικός ήταν χτυπημένος μόνο από τη δεξιά πλευρά, ενώ δεν είχε ούτε μία αμυχή στο κεφάλι. Σύμφωνα με τους ειδικούς εάν ήταν μέσα στο αμάξι, με την πτώση από τον γκρεμό θα ήταν χτυπημένος σε όλο το σώμα.

Ο Βαγγέλης Καραμάνης πατέρας του άτυχου αστυνομικού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής από τον τόπο που εκτυλίχθηκε το θρίλερ. Δείτε το βίντεο.