Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 247 - 248, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Παρασκευή 25/11/16 - Επεισόδιο 247: Ο Αντρέας ψάχνει στο internet άρθρα του Δημήτρη και βρίσκει πως στην ίδια εφημερίδα δουλεύει κι ένας άλλος φίλος του, ο Ερρίκος. Ο Δημήτρης οδηγείται στο συμπέρασμα πως ενώ ο Αντρέας ήταν έτοιμος να σκοτώσει τη Δάφνη, τελικά την έσωσε. Η Άννα, φροντισμένη και ανανεωμένη βγαίνει με τη Σύλβια για ποτό, όταν πέφτει πάνω της το κρασί ενός γοητευτικού άντρα, του Δήμου. Ένας έντονος ηλεκτρισμός δημιουργείται ανάμεσά τους και ο Δήμος αποφασίζει να βάλει λυτούς και δεμένους ώστε να βρει ποια είναι αυτή η γυναίκα που έκανε την καρδιά του να χτυπήσει δυνατά. Ο Κυριάκος αφήνεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Η Άννα λέει στη Σύλβια πόσο την γοήτευσε ο άγνωστος άντρας στο μπαρ. Η Σοφία μιλάει μέσω skype με τη Θεανώ, όταν ο Μάνος χτυπάει την πόρτα της και της ζητάει το λόγο για το μήνυμα που έστειλε στη Μαρίνα. Εκείνη δικαιολογείται πως ήθελε να μάθει τι σκόπευε να κάνει μαζί του, αλλά πως δεν ήρθε ποτέ στο ραντεβού τους. Η Εύα λέει στη Μάρθα πως ο Κυριάκος έμαθε για την εγκυμοσύνη της Μαρίνας μετά από την εξαφάνισής της.

Η Μάρθα αρχίζει να ανησυχεί πραγματικά, καθώς πιστεύει ότι ίσως τελικά ο Κυριάκος της έχει κάνει κακό. Ο Πέτρος νιώθει εγκλωβισμένος με την απειλή του Νικήτα. Ο Άλκης και η Ηρώ περνούν μία έντονη εpωτική βραδιά μαζί. Η Θεανώ θέλει να βεβαιωθεί ότι οι άντρες της έκαναν τη δουλειά τους με τη Μαρίνα για να ησυχάσει η ψυχή του γιου της. Η Έλσα εκφράζει στην Κρίστη τις ενοχές της για τον τρόπο που η ίδια συμπεριφέρθηκε στη μητέρα της. Η Εύα καταθέτει και στην Ασφάλεια πως ο Κυριάκος έμαθε για την εγκυμοσύνη της αδερφής της, αφού εκείνη είχε εξαφανιστεί. Η Κρίστη σκέφτεται να αναβάλουν τον γάμο, αλλά η Έλσα επιμένει να μην ακυρωθεί. Ο Μάνος προσπαθεί να αποδεχθεί το γεγονός πως τελικά ο Κυριάκος σκότωσε τη Μαρίνα. Ο Αντρέας λέει στον Δημήτρη για τον κοινό τους φίλο, τον Ερρίκο, αλλά ο Δημήτρης δείχνει να μην τον γνωρίζει. Ο Αντρέας προβληματίζεται. Μετά από την κατάθεση της Εύας, η Δάφνη αποφασίζει να καλέσει ξανά τον Κυριάκο για κατάθεση. Η Κρίστη, η Άννα και η Έλσα είναι έτοιμες για τον γάμο, χωρίς να έχουν αντιληφθεί τη Σύλβια που παραμονεύει έξω από το σπίτι.

Ο Δημήτρης ρωτάει τον Αντρέα για την επιχείρηση που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή της Δάφνης και σκέφτεται πως είναι πολύ κοντά στο να ανακαλύψει το ρόλο του Αντρέα σ’ αυτό. Ο Πέτρος δίνει στον Νικήτα το ποσό των 100.000 που είχαν συμφωνήσει, και τρελαίνεται όταν εκείνος του ζητάει κι άλλα. Ο γάμος της Κρίστης και του Άλκη γίνεται στο ξωκλήσι και η Σύλβια, λίγο πιο μακριά τραβάει φωτογραφίες χωρίς να γίνει αντιληπτή από κανέναν. Η Σοφία καλείται για ανάκριση και λέει πως ο λόγος που ήθελε να μιλήσει στη Μαρίνα ήταν καθαρά από ιατρικό ενδιαφέρον για τον ασθενή της, Μάνο Ραζή. Η Σύλβια ανεβάζει σε ένα blog τις φωτογραφίες από τον μυστικό γάμο της Κρίστης και του Άλκη. Ο Πέτρος αναγκάζεται να πει ψέματα στη Μάρθα πως η Έλενα δεν είναι έτοιμη να διαχειριστεί τον ενδεχόμενο χωρισμό τους, χωρίς να της πει για τις απειλές του Νικήτα. Η Ηρώ κανονίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον αυριανό γάμο, όταν ενημερώνεται από τον εξοργισμένο Διαμαντίδη πως ο Άλκης παντρεύτηκε ήδη, κρυφά απ’ όλους. Ο Κυριάκος, η Σοφία και ο Μάνος συναντιούνται στο διάδρομο της ασφάλειας και ο Μάνος ορμάει στον Κυριάκο σαν μαινόμενος ταύρος, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί ο ίδιος στο κρατητήριο...


Δευτέρα 28/11/16 - Επεισόδιο 248: Ο Άλκης και η Κρίστη επιστρέφουν σπίτι τους, ευτυχισμένοι και πιο εpωτευμένοι από ποτέ. Η Άννα και η Έλσα ετοιμάζουν ένα όμορφο γαμήλιο τραπέζι και περιμένουν το ζευγάρι να εμφανιστεί, όταν η Έλσα ενημερώνεται πως ο Μάνος βρίσκεται στο κρατητήριο και φεύγει πανικόβλητη. Η Σοφία καλείται ξανά για κατάθεση, με τη Δάφνη να εκφράζει τη σκέψη της πως κι εκείνη είχε κίνητρο να εξαφανίσει τη Μαρίνα από τη ζωή, λόγω του Μάνου. Ο Δημήτρης δέχεται ένα τηλεφώνημα που επιβεβαιώνει πως η απόπειρα εναντίον της Δάφνης δε στήθηκε από τους παιδόφιλους, αλλά από τη Red Swan. Η Σοφία προσπαθεί να πείσει τη Δάφνη πως η Μαρίνα δεν ήρθε ποτέ στο ραντεβού τους. Ο Σερέτης πιέζεται για το στικάκι, και πείθει τον Αντρέα να πάνε μια βόλτα οι δυο τους μαζί με τον Οδυσσέα για να πάρουν πληροφορίες. Ο Κυριάκος ανακρίνεται ξανά από τη Δάφνη, η οποία ορκίζεται πως σύντομα θα βρει ποιος ευθύνεται για την εξαφάνιση της Μαρίνας. Η Έλσα επισκέπτεται τον Μάνο στο κρατητήριο και λέει πως θα ψάξει στην αποθήκη της Άντρης, μήπως ο Κυριάκος έχει κλείσει εκεί τη μητέρα της.

Ο Πέτρος ζητάει βοήθεια από κάποιον παλιό φίλο, ώστε να βρουν τον συμβολαιογράφο που έχει τα στοιχεία σε βάρος του και στη συνέχεια να εξαφανίσουν και τον Νικήτα. Ο Άλκης και η Κρίστη αναρωτιούνται πώς διέρρευσαν οι φωτογραφίες από τον γάμο τους και αποφασίζουν να κάνουν δηλώσεις στα Μέσα. Η Σύλβια βάζει σκοπό να απομακρύνει την Έλσα από τη ζωή της Κρίστης. Η Εύα βρίσκεται στο σπίτι της Μάρθας, όταν μπαίνει η Ελπίδα και πανικοβάλλεται. Ο Διαμαντίδης και ο Δήμος παρακολουθούν εξοργισμένοι το βίντεο που διοχέτευσαν ο Άλκης και η Κρίστη στα Μέσα, όπου μιλάνε για τους λόγους που τους οδήγησαν στο να παντρευτούν κρυφά. Ο Μάνος βάλλεται από τύψεις και ενοχές που δεν κατάλαβε τη Μαρίνα. Ο Δημήτρης ενημερώνει τον Υπουργό πως η επίθεση κατά της Δάφνης ήταν στημένη και ζητάει πληροφορίες για τον Σερέτη.

Η Δάφνη και ο Αντρέας καταθέτουν την αίτηση για την υιοθεσία του Οδυσσέα κι ο Αντρέας αρπάζει την ευκαιρία να πάρει τον μικρό για μια βόλτα οι δυο τους. Ο Πέτρος βρίσκεται στο σπίτι της Μάρθας και η Εύα, που παρακολουθεί απ’ έξω, σιγουρεύεται πως η σχέση των δυο τους δεν έχει τελειώσει ακόμα. Η Σοφία πηγαίνει στο κρατητήριο κάποια φάρμακα του Μάνου, ενώ παράλληλα τον καθησυχάζει πως αργά ή γρήγορα η Μαρίνα θα εμφανιστεί. Ο Κυριάκος βλέπει οράματα με τη Μαρίνα να τον καλεί κοντά του και γεμίζει τύψεις και ενοχές. Ο Διαμαντίδης και ο Δήμος σκέφτονται τα επόμενα βήματά τους σχετικά με τον Άλκη και αποφασίζουν να πάνε με τα νερά του. Ο Δημήτρης αιφνιδιάζει τη Δάφνη, καθώς πηγαίνει στο σπίτι του Αντρέα και της ζητάει λεπτομέρειες για να εμπλουτίσει το ρεπορτάζ του σχετικά με τη δράση της Red Swan. Η Δάφνη τον αντιμετωπίζει με έντονη καχυποψία...



Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ