Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 249 - 250, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τρίτη 29/11/16 - Επεισόδιο 249: Ο Αντρέας κάνει βόλτα με τον Οδυσσέα και συναντιέται δήθεν τυχαία με τον Σερέτη. Όταν εκείνος αρχίζει να βομβαρδίζει τον μικρό με ερωτήσεις σχετικά με το στικάκι, ο Οδυσσέας μιλάει για κάποιον άντρα με ένα χαρακτηριστικό τατουάζ στο χέρι. Ο Στέφανος βλέπει το alert για τη Μαρίνα και σκέφτεται πως η Έλσα περνάει δύσκολα. Την ίδια ώρα, εκείνη βρίσκει στην αποθήκη της γιαγιάς της το σκουλαρίκι της μητέρας της. Η Δάφνη προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον Δημήτρη, που της εκφράζει την πεποίθηση πως η επίθεση που έγινε εναντίον της ήταν από το κύκλωμα των τοκογλύφων. Η Κρίστη, βέβαιη πως ο Στέφανος είναι εκείνος που διοχέτευσε τις φωτογραφίες του γάμου της στα Μέσα, ζητάει από τον Δήμο να τον κρατήσει μακριά από τη ζωή της. Την ίδια ώρα, ο Διαμαντίδης συγχαίρει τον Άλκη για το γάμο του, ξαφνιάζοντας τόσο τον ίδιο όσο και την Ηρώ. Η Σοφία διαπιστώνει πως λείπουν χρήματα από τον κοινό τραπεζικό λογαριασμό που διατηρεί με τη Θεανώ. Οι υποψίες της πως η μητέρα της κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της Μαρίνας, φουντώνουν τώρα περισσότερο.

Ο Οδυσσέας λέει στη Δάφνη για τον Σερέτη κι εκείνη οργίζεται με τον Αντρέα, που τον άφησε να έρθει σε επαφή με το παιδί. Την ίδια ώρα, ο αρχηγός των Μαχητών απειλεί τον Σερέτη να έχει σύντομα νέα για το στικάκι. Η Έλσα ζητάει έξαλλη εξηγήσεις από τον Κυριάκο για το σκουλαρίκι της Μαρίνας. Ο Άλκης εντυπωσιάζεται με την υποδοχή της Κρίστης στο σπίτι τους, όταν η Ηρώ στέλνει στο κινητό του μια γυμνή φωτογραφία της. Ο Κυριάκος επιμένει πως δεν έκανε κακό στη Μαρίνα, αλλά η Έλσα απειλεί να τον καταδώσει και πάλι στην αστυνομία. Η Δάφνη λέει έξαλλη στον Αντρέα πως την επόμενη φορά που θα στριμώξουν με τον Σερέτη τον Οδυσσέα, θα τους απαγορεύσει κάθε επαφή μαζί του. Ο Δημήτρης ανακαλεί στη μνήμη του τη Ντέμη, που έμεινε ανάπηρη εξαιτίας του Αντρέα και υπόσχεται εκδίκηση. Ο αστυνόμος λέει στον Μάνο πως θα τον αφήσει ελεύθερο, χωρίς να περάσει από αυτόφωρο. Ωστόσο τον συμβουλεύει να πάρει απόφαση πως η Μαρίνα μάλλον είναι νεκρή.

Η Σοφία ρωτάει τη Θεανώ για τα χρήματα που λείπουν. Η Εύα βρίσκει παιδικές φωτογραφίες της Δάφνης και σκέφτεται πως είναι ένα δυνατό χαρτί για να κάνει την Έλενα να εκδικηθεί τον Πέτρο. Η Ελπίδα ζητάει από τη Μάρθα να μετακομίζουν στην Ελλάδα, θέτοντάς της το δίλημμα: να ακούσει την επιθυμία της κόρης της ή την καρδιά της, που θέλει να είναι κοντά στον Πέτρο; Ο Άλκης αποτυγχάνει να ικανοποιήσει εpωτικά την Κρίστη, αφού έχει στο μυαλό του την Ηρώ. Ο Σερέτης συναντάει τον αρχηγό των Μαχητών. Όταν βλέπει στο χέρι του το ίδιο τατουάζ που περιέγραψε ο Οδυσσέας, τον πυροβολεί. Ο Αντρέας καλείται στη Δίωξη για κάποια επιχείρηση, αλλά η Δάφνη αποφασίζει να μείνει με τον Οδυσσέα. Η Κρίστη στέλνει μήνυμα στον Διαμαντίδη πως δέχεται την πρότασή του για τα ορφανά. Ο Κυριάκος λέει την αστυνομία να στραφούν οι έρευνές τους προς τη Σοφία, καθώς είχε κίνητρο να της κάνει κακό. Την ίδια ώρα, εκείνη προφασίζεται πως θέλει να δει την κόρη της και ζητάει στη μητέρα της να έρθουν στην Κύπρο. Ένας μάρτυρας καταθέτει πως είδε τη Μαρίνα...


Τετάρτη 30/11/16 - Επεισόδιο 250: Ο Μάνος συναντιέται με τον Κυριάκο στο Τμήμα. Η Έλσα μπαίνει ανάμεσά τους για να προλάβει νέο κακό. Ο Δήμος μαθαίνει πως η γυναίκα που ψάχνει είναι η μητέρα της Κρίστης και ζητάει από τον Διαμαντίδη να πείσει τον Άλκη να τους καλέσει σε δείπνο. Ο Άλκης ζητάει από την Ηρώ να μην τον ενοχλήσει ξανά, καθώς είναι αποφασισμένος να πετύχει ο γάμος του. Εκείνη δέχεται και του λέει για ένα επαγγελματικό ραντεβού που του έχει κανονίσει σε ξενοδοχείο. Ο Σερέτης παίρνει τη φωτογραφία του άντρα με το τατουάζ που βρέθηκε πυροβολημένος. Ο Δημήτρης πείθει τον Αντρέα να τον πάρει μαζί του στην επιχείρηση. Η Εύα δίνει στην Έλενα τις παιδικές φωτογραφίες της Δάφνης και της θυμίζει τα χρόνια που έχασε, ενώ παράλληλα της βάζει ιδέες πως ο Πέτρος έχει εpωμένη. Μετά από την επιθυμία της Ελπίδας, ο Πέτρος βγάζει εισιτήρια για την Ελλάδα, σκεπτόμενος πως αργότερα θα πάει κι εκείνος. Η Δάφνη ενημερώνεται για τον μάρτυρα που είδε τη Μαρίνα. Ο Διαμαντίδης λέει στον Άλκη πως ο Δήμος θέλει να γνωρίσει την Άννα. Η Έλσα κολλάει αφίσες της Μαρίνας, όταν έρχεται ο Στέφανος και την παρακαλεί να τον αφήσει να είναι δίπλα της. Η Σοφία περιμένει τον Μάνο έξω από το σπίτι του, αλλά εκείνος της ζητάει να τον αφήσει μόνο του.

Ο Άλκης λέει στην Κρίστη να καλέσουν τον Δήμο σε δείπνο. Εκείνη φυσικά αντιδράει αλλά τελικά αφήνει ένα ενδεχόμενο να το ξανασκεφτεί. Η Δάφνη διαβάζει την κατάθεση του μάρτυρα, που αναφέρει πως είδε τη Μαρίνα να μπαίνει σε ένα κότερο, την ίδια μέρα με την εξαφάνισή της. Ο Μάνος ψάχνει απεγνωσμένα για αλκοόλ. Ο Άλκης μπαίνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και τρελαίνεται όταν βλέπει την Ηρώ. Την ίδια ώρα, η Κρίστη ετοιμάζει ένα σούπερ μεσημεριανό γεύμα για εκείνη και τον άντρα της. Η επιχείρηση της Δίωξης ανατρέπεται όταν οι χακεράδες κρατάνε τον Δημήτρη όμηρο. Ο Σερέτης ενημερώνει τη Δάφνη για τον δολοφονημένο άντρα, που είχε το ίδιο τατουάζ με αυτό που είχε περιγράψει ο Οδυσσέας. Όταν επιμένει να πιέσουν ξανά τον μικρό για το πού βρίσκεται το στικάκι, εκείνη αντιδράει έντονα. Την ίδια ώρα ενημερώνονται για την ομηρία που εξελίχθηκε στην επιχείρηση, και η Δάφνη ανησυχεί για την τύχη του Αντρέα. Εκείνος όμως ξεγελάει τους χακεράδες και η ομηρία λήγει, με τον ίδιο και τον Δημήτρη σώους και αβλαβείς.

Ο Μάνος βρίσκεται σε ένα μπαρ και πίνει μέχρι τελικής πτώσης. Η Θεανώ ενημερώνει τη Σοφία για την άφιξή της στο νησί σε λίγες μέρες μαζί με τη Νεφέλη. Η Ελπίδα ζητάει από τη Μάρθα, τώρα που θα γυρίσουν στην Αθήνα, να γνωρίσει τον πατέρα της. Η Δάφνη ενημερώνεται για την αίσια κατάληξη της ομηρίας. Ο Δημήτρης νιώθει άβολα για την πλεκτάνη που στήνει στον Αντρέα, ενώ εκείνος του έσωσε τη ζωή. Η Κρίστη ετοιμάζει το γεύμα περιμένοντας τον Άλκη, που την ίδια ώρα βρίσκεται στο ξενοδοχείο με την Ηρώ. Η Εύα λέει στον Νικήτα πως θα ζητήσει από τον Κυριάκο στοιχεία που ενοχοποιούν τον Πέτρο για παράνομες οικονομικές πράξεις. Ο μπάρμαν βρίσκει το δελτίο υγείας του Μάνου και καλεί επειγόντως ασθενοφόρο. Η Δάφνη τρελαίνεται με την επιπολαιότητα του Αντρέα να πάρει στην επιχείρηση τον Δημήτρη και ζητάει από τον Δημήτρη να φύγει από την Κύπρο...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ