Breaking News

Άγνωστοι τσιμέντωσαν τις πόρτες Γυμνασίου στη Ρόδο για να μην μπουν οι μαθητές

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στη Ρόδο. Οι καθηγητές και οι μαθητές δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που αντίκρισαν φθάνοντας στο σχολικό τους συγκρότημα.

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα Ροδιακή, άγνωστοι δράστες είχαν χτίσει με τσιμέντο τις πόρτες του Γυμνασίου Σορωνής, προκειμένου να αποτρέψουν την είσοδο στο σχολείο καθηγητών και γονέων!

Οι εκπαιδευτικοί, με την βοήθεια συνεργείων του Δήμου Ρόδου, κατάφεραν να ανοίξουν τις πόρτες σπάζοντας το τσιμέντο (που ευτυχώς δεν είχε ακόμα στεγνώσει) κι έτσι το σχολείο λειτούργησε κανονικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ροδιακής, ο βανδαλισμός αυτός στο σχολικό συγκρότημα δεν είναι ο μοναδικός, αφού το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί τα κρούσματα πρόκλησης φθορών και ζημιών στο κτιριακό συγκρότημα, σε ώρες που το σχολείο παραμένει κλειστό. Μόλις πριν από μερικές μέρες, άγνωστοι δράστες είχαν ξηλώσει τα καλώδια του Ίντερνετ στο σχολείο, προκαλώντας έτσι σοβαρές ζημιές.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο προϊστάμενος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού μας κος Γιάννης Παπαδομαρκάκης, ο οποίος αναμένεται να ζητήσει από τις αρμόδιες αρχές την φύλαξη του σχολείου κυρίως τις νυχτερινές ώρες. Ταυτόχρονα, αναμένεται να ξεκινήσει και έρευνα από τις αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.