Breaking News

Απειλήθηκε μάρτυρας που μίλησε στο «Τούνελ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Νέα στοιχεία για το θρίλερ του αστυνομικού της Λάρισας έφερε στην επιφάνεια η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», το βράδυ της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρεται στο σάιτ του «Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη (anikolouli.gr), λίγες μέρες μετά τις αποκαλύψεις στην εκπομπή ο μάρτυρας που έφερε τα πάνω - κάτω στην υπόθεση, άρχισε να δέχεται απειλές για τη ζωή του. 

«Που βρήκαν το τηλέφωνό μου; Πολύ λίγα άτομα έχουν το νούμερο του σπιτιού μου. Μόνο κάποιοι φίλοι και τα παιδιά μου, μετρημένοι άνθρωποι» τόνισε ο ίδιος.

Εκείνη τη μοιραία νύχτα διέκρινε τέσσερα άτομα ανάμεσα στα οποία ήταν και μια γυναίκα. Θυμάται ότι ο ένας από τους άνδρες της παρέας φαινόταν ψηλός και γεροδεμένος, αλλά δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι ήταν το θύμα. Το άτομο αυτό βρισκόταν έξω από το αυτοκίνητο.

Κατά τη διάρκεια προβολής της προηγούμενης εκπομπής, θυμήθηκε το ψευδώνυμο ενός από την παρέα που άκουγε εκείνο το βράδυ να καυγαδίζει πριν πέσει στο γκρεμό το αυτοκίνητο.

«Το ψευδώνυμο που άκουσα είναι «γουρουνιάρης». Εδώ στα χωριά «γουρουνιάρη» λέμε αυτόν που κυνηγάει γουρούνια. Οι περισσότεροι στην περιοχή που σκοτώθηκε ο αστυνομικός, κυνηγάνε γουρούνια. Πιστεύω ότι με το ψευδώνυμο αυτό, είναι πολύ λίγα τα άτομα που είχαν 4χ4 τότε και που ασχολούνταν με γουρούνια» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στη χθεσινή εκπομπή.