Breaking News

Εξοργισμένος ο Λεβέντης με τον Καρρά: «Είναι αχάριστος. Εάν δεν παραδώσει την έδρα, για μένα πέθανε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Βασίλης Λεβέντης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και εξέφρασε την πικρία του αλλά και την οργή του για την κίνηση του πρώην βουλευτή του Γιώργου Καρρά να ανεξαρτητοποιηθεί από το κόμμα της Ένωσης Κεντρώων. Μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Είναι πισώπλατη μαχαιριά από έναν άνθρωπο που του είχα εμπιστοσύνη και είχα πάρει την ευθύνη και δεν έβαλα στη θέση αυτή ανθρώπους που ήταν 30 χρόνια δίπλα μου και έβαλα αυτόν. Η Ένωση Κεντρώων δεν θέλει καλή εκπροσώπηση, η Ένωση Κεντρώων ήρθε να κάνει επανάσταση. Ο κ. Καρράς είχε μια σοβαρή, καλή παρουσία. Ουδείς αμφιβάλει. Αλλά ήταν σαφές ότι αυτή η παρουσία συνοδευόταν από πίστη στο κόμμα και προς τον αρχηγό που τον τίμησε.

Έπρεπε να παραιτηθεί. Έχει τρεις μέρες να παραιτηθεί, διαφορετικά θα του κάνω μεγάλη επίθεση. Δεν θα αφήσω την έδρα. Η έδρα ανήκει στους ψηφοφόρους. Ο κ. Καρράς αυτή τη στιγμή έχει κάνει λαθροχειρία και γυρίζει στα κανάλια και λέει ότι αυτός με ανέδειξε.

Εγώ 40 χρόνια αγωνιζόμουν πόρτα - πόρτα. Αυτό θα σεβαστεί. Αν δεν το σεβαστεί η απάντησή μου θα είναι πολύ σκληρή. Εάν εντός τριημέρου δεν παραδώσει την έδρα, για μένα πέθανε, δεν υπάρχει ο αχάριστος. Η αχαριστία για μένα είναι το μεγαλύτερο αδίκημα».

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξή του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Ant1.