Breaking News

Έριξαν τίτλους τέλους ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι φήμες που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα και "φούντωσαν" τους καλοκαιρινούς μήνες επιβεβαιώθηκαν με τη δήλωσή τους στη Reallife: 

«Ναι, δεν είμαστε πια μαζί, αλλά έχουμε δύο υπέροχα παιδιά που λατρεύουμε και θα μας ενώνουν για πάντα». 

Η είδηση έσκασε το Σάββατο σαν "βόμβα" στο διαδίκτυο. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz δεν είναι πια μαζί. Μετά τον τηλεοπτικό τους χωρισμό, αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους και στην προσωπική τους ζωή.

Κανείς δεν έδινε ιδιαίτερη βαρύτητα στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν, καθώς η εικόνα τους έδειχνε ότι παραμένουν αγαπημένοι.

Την απόφαση την πήραν από κοινού, θεωρώντας ότι είναι το καλύτερο για την οικογένεια τους, κυρίως τα παιδιά τους, τα οποία αποτελούν προτεραιότητά τους.

Σύμφωνα με τη Reallife της Κυριακής, οι δυο τους σκέφτονται να μείνουν σε χωριστά σπίτια ενώ άτομα από το κοντινό τους περιβάλλον αναφέρουν ότι εξακολουθούν να νοιάζονται μεταξύ τους και να στηρίζει ο ένας τον άλλον.

Εννιά χρόνια πριν οι δυο τους είχαν φιλοξενηθεί στην εκπομπή Gala της Μαρίας Σταματέρη. Η ατμόσφαιρα στο πλατό ηλεκτρίστηκε από το πρώτο λεπτό και υπήρξε ένα "παιχνίδι" αντιπαράθεσης μεταξύ τους που τελικά οδήγησε σε ένα μεγάλο έpωτα και μια ευτυχισμένη οικογένεια, χωρίς όμως αίσια κατάληξη. Δείτε στο βίντεο πως ξεκίνησαν όλα...