Breaking News

H απολογητική ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Ιβάν Σαββίδη

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανακάλεσε ο ΣΚΑΪ όσα είχε αναφέρει για τον Ιβάν Σαββίδη και την επιχειρηματική του δραστηριότητα την περίοδο που βρισκόταν σε εξέλιξη η «μάχη» για τις τηλεοπτικές άδειες.

Συγκεκριμένα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου ο ΣΚΑΪ μετέδωσε τα εξής για τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Κατόπιν σχετικού αιτήματος του κύριου Ιβάν Σαββίδη και της εταιρίας καπνικών προϊόντων Donskoy Tabak, δηλώνουμε ότι τα όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 25 Αυγούστου αποτελούσαν γενικής φύσεως δημοσιογραφικές πληροφορίες για τις διαπλεκόμενες σχέσεις Ρώσων καπνοβιομηχάνων και πολιτικών, οι οποίες αντλήθηκαν από παλαιότερη διαδικτυακή δημοσιογραφική έρευνα και σε καμία περίπτωση δεν αφορούσαν ατομικά τον κ. Σαββίδη του οποίου σεβόμαστε απεριόριστα τόσο την πολιτική όσο και επιχειρηματική πορεία.

Στο βαθμό δε που αναφέρθηκε συγκεκριμένα το όνομα του κ. Σαββίδη και της Donskoy Tabak ως εμπλεκόμενων δήθεν σε αμφιλεγόμενες συναλλαγές με το ρωσικό κράτος, δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν υιοθετούμε τις πληροφορίες της παραπάνω διαδικτυακής έρευνας και απολογούμαστε εάν με τη μετάδοση των παραπάνω πληροφοριών υπέστησαν προσβολή στο κύρος και τη φήμη τους.

Τέλος, μετά και τις σαφείς εξηγήσεις που μας δόθηκαν από τον κύριο Σαββίδη, επιθυμούμε με τη σειρά μας να διευκρινίσουμε ότι η ρύθμιση των χρεών του ΠΑΟΚ έγινε όπως όλα δείχνουν κατ' εφαρμογή της κοινή για όλους σχετικής φορολογικής νομοθεσίας, χωρίς να τίθεται ζήτημα ευνοϊκής μεταχείρισης από τις ελληνικές αρχές».

Το σχετικό βίντεο βρίσκεται στα "Νέα του ΣΚΑΪ" στο Web TV του καναλιού στην κατηγορία "Ειδήσεις".