Breaking News

Η δημοσιοποίηση του τσακωμού με τον πρώην της έκανε... ράκος τη Σπυροπούλου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δύσκολες στιγμές φέρεται να περνάει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά τις φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα, στις οποίες καταγράφεται ο δημόσιος τσακωμό της με τον πρώην σύντροφό της Γιώργο Κοτσοβό, την περασμένη Κυριακή σε νυχτερινό κέντρο.

Όπως προαναφέρθηκε, ο Μαρίνος Βυθούλκας από την εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω" επικοινώνησε με στέλεχος του Alpha που του είπε χαρακτηριστικά: «Κανείς πλέον δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρξει "ξαφνικός θάνατος" στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στις αρχές του χρόνου περίπου». Ο ίδιος άνθρωπος πρόσθεσε ότι η δημόσια ανάρμοστη συμπεριφορά της παρουσιάστριας ήταν το κερασάκι στην τούρτα ενώ οι σκέψεις του σταθμού για "κόψιμο" της εκπομπής υπάρχουν εδώ και καιρό εξαιτίας τη χαμηλής τηλεθέασης.

Σήμερα στην εκπομπή διευκρινίστηκε ότι κανείς δεν μίλησε για σίγουρο "κόψιμο" της εκπομπής αλλά μόνο για σκέψεις των υπευθύνων των Alpha.

Μετά τις παραπάνω εξελίξεις η παρουσιάστρια φέρεται να είναι "ψυχολογικά ράκος". «Είναι πάρα πολύ μουδιασμένη. Όλο αυτό που ακολούθησε μετά το περιστατικό με τον τέως σύντροφό της της έχει θορυβήσει και την έχει στεναχωρήσει» τόνισε χαρακτηριστικά ο Μαρίνος Βυθούλκας.

Παράλληλα η Σπυροπούλου πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση και τηλεοπτικά μέσα από την αυριανή εκπομπή "Σπίτι μου, σπιτάκι μου" στην οποία θα εμφανιστεί κανονικά, παρά τις όποιες φήμες υπάρχουν για το αντίθετο.

Δείτε στο βίντεο το ρεπορτάζ της εκπομπής του Epsilon.