Breaking News

Η κατάθεση της Νικολούλη προκάλεσε ένταση στη δίκη της δολοφονίας του καπετάνιου (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τρίτη μέρα συνεχίστηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρίπολης η δίκη για τη δολοφονία του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου στην Κοιλάδα Αργολίδας στην οποία η σύζυγος του κατηγορείται για την ανθρωποκτονία του σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ο 42χρονος Θανάσης Λάμπρου είχε βρεθεί θανάσιμα τραυματισμένος στο κεφάλι από περίστροφο, τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014, στην αυλή του σπιτιού παιδικού του φίλου στην Κοιλάδα Αργολίδας. Τον Ιούλιο του 2015 η χήρα του ομολόγησε τη δολοφονία του, αλλά μετά την ανακάλεσε.

Μεταξύ των περισσότερων από 40 μαρτύρων που έχουν κληθεί να καταθέσουν είναι και η Αγγελική Νικολούλη η οποία ερεύνησε την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο μέσα από το «Τούνελ».

Όπως μετέδωσε η ρεπόρτερ της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα", στην αίθουσα επικράτησε ένταση λόγω της εμφάνισης της Νικολούλη η οποία ήταν η 33η κατά σειρά μάρτυρας που κλήθηκε στη δίκη. Όμως η δημοσιογράφος ζήτησε να καταθέσει νωρίτερα και συγκεκριμένα σήμερα, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της υπεράσπισης που απαίτησε να τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας καθώς έτσι, όπως υποστήριξε, παραβιάζονται τα υπερασπιστικά δικαιώματα της κατηγορούμενης. Ωστόσο η ένσταση δεν έγινε δεκτή και  κατόπιν συνεχίστηκε κανονικά η κατάθεση της Νικολούλη.

Δείτε στο βίντεο το ρεπορτάζ της εκπομπής για όσα έλαβαν χώρα σήμερα στην αίθουσα του δικαστηρίου.



Μετά την κατάθεσή της η Αγγελική Νικολούλη έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, εκφράζοντας την ενόχλησή της για  την "πολύωρη και αδικαιολόγητη ένταση από την πλευρά των συνηγόρων την κατηγορουμένης", όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

"Από την αρχή έδειξαν σαν να μην ήθελαν να καταθέσω. Ένιωσα πολλές φορές την προσβολή. Ήταν αδικαιολόγητο " πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις της.