Breaking News

Αυτή είναι η μικρή πόλη, πρώην... πατρίδα της Melania Trump (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η πόλη Sevnica κάποτε ήταν πιο γνωστή για τα εργοστάσια ιματισμού και για το 900 χρόνων κάστρο στην κορυφή ενός λόφου δίπλα στην πόλη. 

Τώρα, είναι απλά η πρώην πατρίδα της Melania Trump, της νέας Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.

Η μικρή σλοβενική πόλη, που βρίσκεται στους πρόποδες των Άλπεων και έχει λιγότερους από 5.000 κατοίκους, ήταν ελάχιστα γνωστή στη Σλοβενία, πόσο μάλλον στο εξωτερικό, επισημαίνει η Daily Mail που προσθέτει ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά τώρα μετά την εκλογή του Donald Trump στην Προεδρία των ΗΠΑ.


Ο Δήμαρχος της πόλης Srecko Ocvirk είπε: «Μερικές φορές η πίεση των μέσων ενημέρωσης είναι πολύ σκληρή καθώς οι κάτοικοι της πόλης Sevnica δεν είναι συνηθισμένοι σε κάτι τέτοιο. Από την άλλη πλευρά, η παγκόσμια προσοχή είναι θετική γιατί η Sevnica εξελίσσεται σε τουριστικό προορισμό». Μετά τις εκλογές, μιλώντας στο Reuters, ο Δήμαρχος χαμογελαστός δήλωσε πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.

Η Melania Knavs γεννήθηκε το 1970 και έζησε ως παιδί σε μια πολυκατοικία στην Sevnica με την οικογένειά της. Όταν έγινε έφηβη, η οικογένειά της μετακόμισε σε ένα μικρό διώροφο σπίτι στον ποταμό Sava στις παρυφές της πόλης, που βρίσκεται κάτω από το καλά διατηρημένο μεσαιωνικό κάστρο.


Μια συμμαθήτρια και φίλη της, η οποία τώρα είναι διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου, δήλωσε χαρακτηριστικά πως η πόλη ήταν "πολύ μικρή για να χωρέσει" τη δημιουργική Melania Knavs.

Η Melania Knavs κατόπιν μετακόμισε στο Μιλάνο και συνέχισε στη Νέα Υόρκη προκειμένου να ασχοληθεί με το μόντελιγκ, κάνοντας μάλιστα αρκετές γuμvέs φωτογραφήσεις. Το 2005 ονομάστηκε Melania Trump, μετά το γάμο της με το νέο πρόεδρο των ΗΠΑ.

Πηγή: Daily Mail