Breaking News

Τζούλια Νόβα και Λεωνίδας Καλφαγιάννης στο «The 2Night Show» (9/11/2016) - Γιατί η Νόβα δεν θέλει να βλέπει τον αδερφό της;

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Τζούλια Νόβα, το όμορφο κορίτσι του "Τροχού της Τύχης" και ο ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης, ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο "Τhe 2night Show", το βράδυ της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου. Στα βίντεο που ακολουθούν δείτε ολόκληρες τις συνεντεύξεις τους...

Η Τζούλια Νόβα έκανε δυναμική εμφάνιση στην εκπομπή και μας έδειξε ότι ξέρει να χειρίζεται κομπρεσέρ και να σπάει τσιμεντόλιθους!

Φορώντας ένα μίνι που ανέβασε τη θερμοκρασία στο πλατό της εκπομπής, η ξανθιά καλλονή του Star μίλησε για τη ζωή της και τα επαγγελματικά της ενώ αποκάλυψε ότι δεν έχει καθόλου σχέσεις με τον αδερφό της. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Ο αδερφός μου είναι απ' την μεριά του πατέρα μου αλλά δεν συναντιόμαστε, δεν μιλάμε. Τον είδα μόνο όταν γεννήθηκε και πριν από 3 χρόνια. Είναι περίπου 13 χρονών. Δεν θα ήθελα να τον βλέπω περισσότερο. Δεν θέλω καθόλου βασικά. Μου θυμίζει πάρα πολύ τον πατέρα μου. Τον μπαμπά μου έχω να τον δω 8 χρόνια. Κάποια στιγμή προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί μου αλλά μόνο και μόνο για τον μικρό, για να φέρει τον μικρό κοντά σε μένα και στη συνέχεια ίσως και να τον... ξεφορτωθεί σε μένα».

Για το αν θα έδινε άλλη ευκαιρία στον πατέρα της αν εκείνος το ξαναπροσπαθούσε, είπε: «Είναι πάρα πολύ αργά. Δεν υπάρχει ούτε συγνώμη, ούτε να το συζητήσουμε, ούτε τίποτα»

Πρόσθεσε επίσης ότι, παρά τη μακροχρόνια σχέση της, δεν είναι έτοιμη ακόμη να κάνει οικογένεια καθώς "δεν το' χει με τα παιδιά", όπως τόνισε.



Ο αγαπημένος ηθοποιός, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, ο οποίος δεν συνηθίζει να εμφανίζεται τηλεοπτικά, αποκάλυψε  διαφορετικές πτυχές του εαυτού του ενώ για πρώτη φορά επιβεβαίωσε δημόσια ότι έχει παιδί και συγκεκριμένα μια μικρή κόρη.