Breaking News

Kara Sevda: Επεισόδιο 1, 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η μοίρα συνεχίζει να αντιτίθεται στη ζωή του Κεμάλ και της Νιχάν. Τα χέρια του Κεμάλ έχουν βαφτεί με αίμα και τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσει τις συνέπειες ενώ η Νιχάν πενθεί για το χαμό του αδερφού της.

Όταν φτάνει η μέρα της δίκης ο Γκαλίπ κάνει τα πάντα ώστε να επηρεέασει την απόφαση της δικαιοσύνης και να μην αποφυλακιστεί ο Κεμάλ με εγγύηση. Ενώ  η Ζεινέπ φοβάται πως η σχέση της με τον Εμίρ θα βγει στην επιφάνεια, εκείνος αγωνίζεται για να κρατηθεί στη ζωή. Τελικά ο Εμίρ συνέρχεται μετά από δύσκολη επέμβαση, και καλείται να αντιμετωπίσει την πραγματικότητά και τα προβλήματα του, καθώς έχει αντιληφθεί ότι με το θάνατο του Οζάν δεν έχει πια την Νιχάν στο χέρι.

Στο μεταξύ όλα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του Οζάν οφείλεται σε αυτοκτονία όμως ο εισαγγελέας έχει αμφιβολίες και συνεχίζει τις έρευνες. Η συνέχεια βρίσκει τον Κεμάλ να περνάει δύσκολες στιγμές στη φυλακή, καθώς πρέπει να βρει "απαντήσεις" στις απειλές του Εμίρ και του Γκαλίπ. Παράλληλα τον επισκέπτεται η Νιχάν και η καταστάση περιπλέκεται περισσότερο για τον ίδιο. Από την άλλη η Νιχάν καλείται να προστατέψει το μωρό της από τον Εμίρ όμως η απόφαση που θα πάρει δεν έχει αντίκρισμα καθώς η  Ασού κάνει κάτι απρόβλεπτο...

Δείτε στα βίντεο, αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους από το 1ο επεισόδιο του 2ου κύκλου (36ο του 2ου κύκλου στην Τουρκία).









Για την αρχική σελίδα "Kara Sevda" πατήστε ΕΔΩ