Breaking News

Κόντεψε να... γεννήσει on air παρουσιάστρια του BBC! (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Κόντεψε να γεννήσει on air μια παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του BBC! Η όμορφη Victoria Fritz, που ήταν έγκυος, διέκοψε άρον άρον τη μετάδοση των πρωινών ειδήσεων στην εκπομπή BBC Breakfast, στις 15 Νοεμβρίου, καθώς την έπιασαν οι πόνοι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο St Mary του Μάντσεστερ.

Σύμφωνα με το σάιτ του BBC, το μωρό αναμενόταν να έρθει στη ζωή στις αρχές Δεκεμβρίου, όμως τα νερά της έσπασαν αρκετές μέρες νωρίτερα.

Ο σύζυγός της κόλλησε στην κίνηση και δεν κατάφερε να φτάσει έγκαιρα στο νοσοκομείο όμως στο πλευρό της βρέθηκε η συνάδελφός της Sally Nugent (δεξιά στη φωτογραφία που ακολουθεί).


«Τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου στη Sally Nugent και τις μαίες που με βοήθησαν να γεννήσω το μικρό αγόρι μου χθες στο St Mary. Μια ομαδική προσπάθεια @BBCBreakfast!» έγραψε η Victoria σε μήνυμα της στο προφίλ της, στο Twitter.


Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το BBC, πολλοί τηλεθεατές εξεπλάγησαν από την είδηση ​​γιατί η Victoria Fritz δεν φαινόταν καν να είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Από την άλλη η Sally Nugent έγραψε στο Twitter «Δεν θα πιστέψετε τι συνέβη μετά τη δουλειά χθες. Τεράστια συγχαρητήρια στην πολύ έξυπνη Victoria Fritz» και πόσταρε το παραπάνω τιτίβισμα της παρουσιάστριας.


Η Sally Nugent σε νέα ανάρτηση δημοσίευσε και φωτογραφία στην οποία έχει στην αγκαλιά της τον μικρό, "τον άνθρωπο της στιγμής" όπως τον αποκαλεί.

Παράλληλα φωτογραφίες με τη Victoria και το μωρό, μαζί με πολλά συγχαρητήρια, ανέβηκαν και στο προφίλ της εκπομπής BBC Breakfast στο Twitter.