Breaking News

Ξενάγηση στο σπίτι του αστρολόγου Κώστα Λεφάκη - Οι προβλέψεις του για την Ελλάδα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο γνωστός αστρολόγος άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του στη Νάνσυ Παραδεισανού και την κάμερα της εκπομπής "Σπίτι μου, σπιτάκι μου".

Όπως είπε ο Κώστας Λεφάκης το σπίτι χτίστηκε στο τέλος της δεκαετίας του 20 ενώ εντυπωσιάζει με την εκπληκτική θέα που έχει καθώς βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα. Ο ίδιος μετακόμισε τον Ιούνιο του 1980 στο σπίτι το οποίο νοικιάζει. Μεταξύ άλλων, είπε στη Νάνσυ Παραδεισανού:

• Είχα σχέση στα νιάτα μου και μάλιστα είχαμε και μία έκτρωση και είχαμε και διάφορα. Δεν με αφορούσε να κάνω οικογένεια. Δεν έχω κινητό, δεν έχω αυτοκίνητο, δεν έχω ιδιοκτησία, γράφω με πένα, δακτυλογραφώ σε χειροκίνητη γραφομηχανή, γυμνάζομαι κάθε μέρα, ασχολούμαι με σπορ και τα καλοκαίρια μου αρέσει να κάνω ορειβασία.

• Πιστεύω ότι ήδη υπάρχουν εξωγήινες δυνάμεις που επικοινωνούν με κάποιους εκπροσώπους της ανθρωπότητας.

• Για μένα η θρησκεία είναι ένα κατασκεύασμα. Πιστεύω στο Θεό με μία άλλη "έννοια".

• Εκείνο που έχω να πω για το βαθύτερο μέλλον είναι ότι δεν θα πιάσει η προπαγάνδα και η στρατηγική των μεταναστών. Το 2040, όταν οι Έλληνες θα έχουν γίνει γύρω στα 8 εκατομμύρια και οι επίγονοι των μεταναστών γύρω στα 4, θα γίνει μία μεγάλη σύγκρουση και θα διωχθούν. Στο απώτερο μέλλον στην Ελλάδα θα ζουν πάρα πολύ καλά οι άνθρωποι

• Ένας αστρολόγος εάν είναι γνώστης της Γεωμετρίας του Πυθαγόρα και γνωρίζει πολύ καλά τα Μαθηματικά μπορεί να βρει τη χρονική στιγμή που ένας συμπολίτης μας φεύγει από τη ζωή. Εγώ γνωρίζω το θάνατό μου γενικότερα...

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Alpha.