Breaking News

Ξενάγηση στο σπίτι του Μέμου Μπεγνή: «Έκοψα τα λίπη και το κρέας και νοιώθω σαν να ξαναγεννήθηκα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την πόρτα του σπιτιού άνοιξε ο Μέμος Μπεγνής στην κάμερα της εκπομπής "Σπίτι μου Σπιτάκι μου".

Η κάμερα περιπλανήθηκε στους χώρους του σπιτιού το οποίο, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, έχει έντονο το στοιχείο της... Disney.

Ο Μπεγνής νοικιάζει το ίδιο διαμέρισμα από το 1999. «Το νοικιάζω, δεν έχω κάνει το λάθος να αγοράσω σπίτι. Ήθελα πιο πολύ να ξοδεύω τα χρήματά μου σε κάτι πιο εποικοδομητικό και όχι σε μία στέγη ή σε ένα αυτοκίνητο» είπε στη Νάνσυ Παραδεισανού.

Και συμπλήρωσε: «Επένδυσα τα χρήματά μου σε ένα ταχυφαγείο και δεν είδα προκοπή γιατί δεν ξέρω να το κάνω αυτό το πράγμα. Όχι ότι δεν πάει καλά ή δεν πήγε καλά, απλά έκανα κακή διαχείριση». 

Ο ηθοποιός τόνισε ότι είναι τελείως άθρησκος και διευκρίνισε: «Δεν έχω σχέση με θρησκείες. Πιστεύω ότι η θρησκεία είναι μεγάλη παγίδα για τον άνθρωπο και μεγάλη χειραγώγηση. Δεν είμαι όμως άθεος αλλά πιστεύω όχι στο Θεό με τον... παππούλη που μας κοιτάει και μας τιμωρεί».

Πρόσθεσε επίσης, μεταξύ άλλων, ότι πριν ένα χρόνο πήρε 8 με 10 κιλά γιατί έκοψε το τσιγάρο και δεν τρεφόταν σωστά κάτι που τον οδήγησε σε διαιτολόγο. Το πρόγραμμα διατροφής που ακολούθησε σε συνδυασμό με το τζόκινγκ που έβαλε στο πρόγραμμά του τον βοήθησαν να χάσει τα περιττά κιλά. 

«Έχω κόψει τα πάντα. Τα λίπη, τη ζάχαρη, τα γαλακτοκομικά, το κρέας και νοιώθω σαν να ξαναγεννήθηκα» είπε χαρακτηριστικά.