Breaking News

«Lucky Room»: Επεισόδιο 3 (27-11-2016) - Όσκαρ ατυχίας... Η σύζυγος «έκαψε» τον διαγωνιζόμενο

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Απίστευτες σκηνές αγωνίας εξελίχτηκαν στο 3ο επεισόδιο του «Lucky Room» το βράδυ της Κυριακής.

Η σύζυγος και γενικά  το περιβάλλον του Νίκου έκανε τις χειρότερες επιλογές με αποτέλεσμα ο διαγωνιζόμενος να βρεθεί εκτός τελικού.

Το συνολικό ποσό που χάθηκε από τις συνεχόμενες άτυχες επιλογές άγγιξε τις 115 χιλιάδες ευρώ.

Η σύζυγός του Λένα προσπαθούσε να κρύψει τη στεναχώρια της ενώ ο ίδιος έδειχνε να μη μπορεί να το πιστέψει καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν ο πρωταγωνιστής τους παιχνιδιού.

Προβολή: Ant1 (Επεισόδιο 3)

Δείτε το 3ο επεισόδιο στο παραπάνω link του Ant1. Στο βίντεο το συγκεκριμένο απόσπασμα με τις άτυχες επιλογές της συζύγου του.



«Lucky Room» είναι το «οικογενειακό» τηλεπαιχνίδι του Ant1 με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα.

Σε κάθε επεισόδιο συμμετέχουν 3 παίκτες. Τα μέλη της οικογένειας του κάθε παίκτη βρίσκονται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο (Lucky Room), χωρίς οπτικοακουστική επαφή με το κεντρικό στούντιο. Ο παρουσιαστής διατυπώνει σε κάθε γύρο του παιχνιδιού μια ερώτηση και ο παίκτης που πλησιάζει πιο κοντά στη σωστή απάντηση συνδέεται με το "Lucky Room" που βρίσκεται η οικογένειά του και έχει πρόσβαση στα τυχερά buzzers.

O κάθε παίκτης έχει μπροστά του ένα "money tree" με 5 χρηματικά ποσά, που αντιστοιχούν στα 5 διαφορετικά buzzers. Η οικογένεια καλείται να μαντέψει σε ποιο από τα 5 buzzer κρύβεται το μεγαλύτερο ποσό του money tree. Το ποσό που προκύπτει από την συγκεκριμένη επιλογή προστίθεται στο λογαριασμό του παίκτη. Η οικογένεια που θα καταφέρει να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό στο τέλος των 9 ερωτήσεων δίνει στον παίκτη το εισιτήριο για την επόμενη και τελική φάση.