Breaking News

Μίλησε για τη μάχη του με τον καρκίνο και συγκλόνισε ο Κώστας Χαρδαβέλλας (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν ο Κώστας Χαρδαβέλλας μαζί με το γιο του. Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο αλλά και το πως το αντιμετώπισε. Τότε ο γιος του Κωνσταντίνος ήταν 16 ετών.

"Αντέχεις την αλήθεια;" τον ρώτησε ο Δημήτρης Λινός, καθηγητής και αδελφικός του φίλος όταν ήρθε η στιγμή να μάθει τα αποτελέσματα των εξετάσεων, μετά από ένα εξόγκωμα στον ουρανίσκο.

"Ναι" είπε ο δημοσιογράφος και η απάντηση του καθηγητή ήταν "70% να φύγεις και 30% να μείνεις. Καρκίνος στους λεμφαδένες, κακοήθης ".

Αναφερόμενος στις χημειοθεραπείες που ακολούθησαν είπε: "Το αίμα σου γίνεται νερό κάποια στιγμή. Καταστράφηκε η γλώσσα μου, οι σιελογόνοι αδένες μου, η γεύση".

Και πρόσθεσε: "Οι χημειοθεραπείες μου γινόταν Ιούλιο - Αύγουστο. Μόλις τελείωσαν ξεκίνησε η εκπομπή Σεπτέμβρη. Εγώ πήγα κι έκανα εκπομπή στο Alter. Είχα χάσει 40 κιλά, ήμουν άσπρος, ζαλιζόμουν την ώρα που περπάταγα από τις χημειοθεραπείες κι εγώ πήγα κι έκανα εκπομπή διότι αυτό με κράτησε στη ζωή. Δεν μπορούσα να μείνω σπίτι και να νιώθω άρρωστος".

"Κάπνιζα 3 πακέτα την ημέρα από 15 χρονών. Σας παρακαλώ πάρα πολύ όποιος καπνίζει... κόψτε το τώρα, σήμερα. Δεν γλιτώνει κανείς. Καρκίνοι; Καρδιοπάθειες; Ήταν το τσιγάρο. Όταν άνοιξαν την κύστη την καρκινική, βρήκαν μέσα νικοτίνη" κατέληξε ο δημοσιογράφος.