Breaking News

Μπαμπάς για πρώτη φορά θα γίνει ο Αντώνης Κανάκης (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έκπληξη προκάλεσε η είδηση που κυκλοφόρησε χθες στο διαδίκτυο ότι ο Αντώνης Κανάκης θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς καθώς δεν είναι γνωστή η σχέση του παρουσιαστή.

Το peoplegreece.com επικοινώνησε με στενό φίλο του Αντώνη Κανάκη ο οποίος επιβεβαίωσε την είδηση. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι: «Ο Αντώνης θα γίνεις σύντομα μπαμπάς, είναι αλήθεια. Η σύντροφός του είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ο ίδιος όμως θέλει να σεβαστούμε την προσωπική του ζωή και να υπάρξει διακριτικότητα». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ζευγάρι είναι μαζί περίπου δυο χρόνια και είναι ευτυχισμένο.

Σήμερα στην εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω" η είδηση επιβεβαιώθηκε εκ νέου από τον Μαρίνο Βυθούλκα, συνεργάτη της εκπομπής και του peoplegreece, ο οποίος πρόσθεσε:

«Η κοπέλα δεν έχει καμία σχέση με τη showbiz. Είναι ένα κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη. Μια κούκλα καστανόξανθη, 27-28 χρονών περίπου η οποία έχει ένα ιδιαίτερο όνομα. Επειδή και ο Αντώνης Κανάκης δεν θέλει να πούμε πολλά πράγματα, δεν θέλω να αναφέρω το όνομα. Το ξέρω αλλά δεν θέλω να το πω».