Breaking News

Πάμε Πακέτο: «Λύγισε» και η Χατζηβασιλείου με τη συνάντηση της 23χρονης με τη μητέρα της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο δεύτερο πακέτο το βράδυ της Πέμπτης η γλυκιά Αλεξάνδρα ήρθε από την Κύπρο με την ελπίδα να πάρει για πρώτη φορά απαντήσεις σ' όλα τα ερωτήματα που την βασάνιζαν σχετικά με την υιοθεσία της.

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση της εκπομπής, η 23χρονη αποστολέας γεννήθηκε στην Ρουμανία και αφέθηκε αμέσως σε ίδρυμα της περιοχής. Μέχρι τα πέντε της χρόνια, που παρέμεινε στο ίδρυμα, έχει να θυμάται μόνο άσχημες εικόνες, αφού δέχθηκε απίστευτη κακοπoiηση. Το ξύλο και η πείνα ήταν σε καθημερινή βάση. Δεν ένιωσε ποτέ κανένα ψήγμα αγάπης.

Στα πέντε της, υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι Κυπρίων κι όμως και αυτή τη φορά δεν στάθηκε τυχερή, αφού αυτή την αγάπη και την ασφάλεια που τόσα χρόνια έψαχνε δεν κατάφερε να την βρει ούτε στην οικογένεια αυτή.

Στα 18 της χρόνια, έκοψε κάθε επαφή με την ανάδοχη οικογένειά της και από τότε προσπαθεί μόνη της να επουλώσει τα τραύματα που έχει στην ψυχή της. Θεωρεί ότι η εύρεση της βιολογικής της μητέρας, θα την βοηθήσει να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό της. 

Στην εκπομπή έμαθε για τις δραματικές συνθήκες κάτω από τις οποίες δόθηκε για υιοθεσία. Τη στιγμή που συνάντησε τη μητέρα της ράγισαν καρδιές στο στούντιο ενώ εμφανής ήταν η συγκίνηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Δείτε το βίντεο.