Breaking News

Πέθανε στα 49 του χρόνια γνωστός ηθοποιός της σειράς «Hawaii Five-0» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση ότι ο ηθοποιός Keo Woolford, γνωστός για το ρόλο του στη σειρά «Hawaii Five-0» του CBS αλλά και σεναριογράφος - σκηνοθέτης της ανεξάρτητης ταινίας «The Haumana» (2013), πέθανε σε ηλικία 49 ετών.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, "έφυγε" από τη ζωή τη Δευτέρα σε νοσοκομείο του νησιού Oahu, της Χαβάης, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τρεις μέρες νωρίτερα.

Ο συμπρωταγωνιστής του στη σειρά «Hawaii Five-0», Daniel Dae Kim, έγραψε χθες στο Twitter: «Ιδιαίτερα ταλαντούχος, θα σε θυμάμαι περισσότερο για την καλοσύνη σου. Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες το φως σου μαζί μας, KeoWoolford. Αναπαύσου εν ειρήνη».


Ο  Keo Woolford, με καταγωγή από τη Χονολουλού, πρωτεύουσα της Χαβάης, συμμετείχε ως ντετέκτιβ James Chang στο ριμέικ του CBS «Hawaii Five-0» και είχε μικρούς ρόλους σε ταινίες όπως «Happy, Texas» (1999), «Falling for Grace (East Broadway)» (2006) και «Godzilla» (2014).

Ήταν επίσης μουσικός και μέλος της μπάντας «Hawaiian band Brownskin» ενώ πρωταγωνίστησε σε περισσότερες από 300 παραστάσεις στο μιούζικαλ « The King & I».


Πηγή: hollywoodreporter.com