Breaking News

Σήμερα η πρεμιέρα του «Junior Music Stars» (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πρεμιέρα σήμερα το βράδυ στις 22:00 θα κάνει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το νέο μουσικό talent show για παιδιά «Junior Music Stars».

Η  ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:

Στον κόσμο της μουσικής τα αστέρια λάμπουν από μικρά! Tο «Junior Music Stars» έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για να τα φωτίσει!

Το «Junior Music Stars» είναι ο πιο θετικός μουσικός διαγωνισμός, χωρίς αποχωρήσεις και αρνητικές αξιολογήσεις! 16 νεαροί λάτρεις της μουσικής από την Ελλάδα και την Κύπρο, ηλικίας 8-14 ετών θα μας οδηγήσουν στο πιο όμορφο μουσικό ταξίδι, γεμάτο τραγούδια, συναισθήματα και πολλές νότες!

Τέσσερις καταξιωμένοι επαγγελματίες μουσικοί, η Ευγενία Μανωλίδου, η Ευρυδίκη, ο Γιάννης Βαρδής και ο Νίκος Βουρλιώτης, θα διδάξουν και θα καθοδηγήσουν τα παιδιά σε ένα όμορφο ταξίδι, γεμάτο μελωδίες και συναισθήματα.

Ο Γιώργος Θεοφάνους παρακολουθεί την πορεία και των 16 παιδιών και τα βοηθά με τις πολύτιμες συμβουλές τους. Όσα συμβαίνουν στο backstage τα περιγράφει η Αντωνία Καλλιμούκου.

Μέσα από ένα συναρπαστικό κι επιμορφωτικό για τα παιδιά ταξίδι στον υπέροχο κόσμο της μουσικής, θα προκύψουν οι δύο κορυφαίοι Junior Music Stars, ένας τραγουδιστής κι ένας μουσικός.

Junior Music Stars... έρχεται την Παρασκευή 18/11 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ!