Breaking News

Συγκλόνισε η εξομολόγηση της Πωλίνας Γκιωνάκη για την κακοπoiηση από πρώην σύντροφό της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αφορμή τη χθεσινή Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βiαs κατά των Γυναικών, η Πωλίνα Γκιωνάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και συγκλόνισε όταν αποκάλυψε ένα περιστατικό που συνέβη με πρώην σύντροφό της.

Η ηθοποιός και κόρη του Γιάννη Γκιωνάκη, μεταξύ άλλων, είπε:

«Για να μην είμαστε σε μεγάλη ένταση έφυγα από το σαλόνι και πήγα στην κρεβατοκάμαρα και καθόμουν μόνη μου. Όταν βγήκα από το δωμάτιο κάθισα την καρέκλα απέναντί του και του είπα "Θα ήθελα να σου πω κάτι. Επειδή υπάρχει μια τεταμένη ατμόσφαιρα σήμερα μεταξύ μας, καλό είναι να φύγω". Δεν πρόλαβα να πω τη λέξη "φύγω". Όπως ήμουν στην καρέκλα ήρθε από πάνω μου, είδα τα μάτια του να διαστέλλονται, μου έκλεισε το στόμα, με έσφιξε στο λαιμό σε σημείο που ένιωσα ότι δεν είχα αέρα και είπα "πεθαίνω". 

Και έκανα την κίνηση να προσπαθήσω να κατέβω προς τα κάτω για να ξεφύγω από τα χέρια του. Εκείνη τη στιγμή με έπιασε από το κεφάλι και άρχισε να μου το χτυπάει στο αέτωμα της πολυθρόνας. Το κεφάλι μου άνοιξε... εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα. Το κατάλαβα το βράδυ αργά που έπιασα τα μαλλιά μου κολλημένα με ξεραμένο αίμα».