Breaking News

Τεράστιο διπλό του ΠΑΟΚ στη Φλωρεντία (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μεγάλη νίκη σημείωσε την Πέμπτη το βράδυ ο ΠΑΟΚ στη Φλωρεντία με 2-3 με απίστευτο γκολ του Γκάρι Ροντρίγκεζ στις καθυστερήσεις.

Ο Δικέφαλος του Βορρά προηγήθηκε νωρίς στο 5' με τον Σάχοβ και διπλασίασε τα τέρματα στο 26' με τον Κάμπος. Το ημίχρονο έληξε 1-2 με το γκολ του Μπερναρντέσκι στο 33'. Το "τρελό" πρώτο μέρος είχε και 3 δοκάρια, 2 για τη Φιορεντίνα και 1 για τον ΠΑΟΚ.

Στο 2ο ημίχρονο το γκολ του Μπαμπακάρ στο 50' έφερε το ματς στα ίσια. Μετά την ισοφάριση ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ροντρίγκες να προηγηθεί εκ νέου καθώς απέναντι σε κενή εστία έστειλε την μπάλα με ένα "χλιαρό" σουτ πάνω σε αντίπαλο.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ενώ η Φιορεντίνα έδειχνε να αρκείται στην ισοπαλία. Μία εκπληκτική όμως ενέργεια του Ροντρίγκες - ο οποίος χάνει τα άχαστα και βάζει αυτά που δεν μπαίνουν - στις καθυστερήσεις (90+3') έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ που θα αγωνιστεί για την πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική με τη Λίμπερετς στην Τούμπα, περιμένοντας ταυτόχρονα να μην κερδίσει η Καραμπάχ τη Φιορεντίνα στο Αζερμπαϊτζάν.

Φιορεντίνα: Λετσερίνι, Τόμοβιτς, Ροντρίγκες, Αστόρι, Μίλιτς (51' Κιέζα), Μπάντελ, Βεσίνο, Τέγιο (83' Ίλιτσιτς), Μπερναρντέσκι, Κριστόφορο (66' Σάντσες), Μπαμπακάρ
ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Σάχοβ (83' Μυστακίδης), Κάνιας, Τσίμιροτ, Κάμπος (71' Πέλκας), Κουλούρης (61' Τιάμ), Ροντρίγκες