Breaking News

Δεν είναι αυτό που φαίνεται: Το μυστικό μιας πόλης - φάντασμα στη Ρωσία (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μια βομβαρδισμένη πόλη - φάντασμα προσελκύει το ενδιαφέρον των τουριστών σε περιοχή της Μόσχας... Η πόλη μοιάζει να είναι αληθινή, βγαλμένη από το παρελθόν...

Στην πραγματικότητα, όμως, πρόκειται για ένα σκηνικό που στήθηκε από το ρωσικό στούντιο κινηματογράφου Mosfilm για τυχόν παραγωγές που σχετίζονται με την καταστροφή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.


Το Mosfilm είναι το μεγαλύτερο κινηματογραφικό στούντιο της Ρωσίας και κρύβεται πίσω από μια σειρά από ιστορικές ταινίες. Περιγράφεται επίσης ως το μεγαλύτερο και παλαιότερο στην Ευρώπη. 


Άρχισε να κάνει ταινίες το 1920 έχοντας συνεργαστεί με βραβευμένους κινηματογραφιστές όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των Vadim Andrashytov και Vladimir Menshov. Έχει δημιουργήσει πάνω από 3.000 ταινίες, με πολλές να έχουν ως θέμα τους τον πόλεμο.


Το μαγευτικό σκηνικό έχει γίνει πόλος έλξης των τουριστών που επιθυμούν να το εξερευνήσουν και να φωτογραφίσουν τους έρημους δρόμους του. Μεταξύ των τουριστών βρέθηκε πριν λίγους μήνες και ο φωτογράφος Dmitry Christoprudov (chistoprudov.livejournal.com), που τράβηξε μια σειρά από φωτογραφίες, τις οποίες αναδημοσιεύει η Daily Mail.