Breaking News

Το πρώτο Πρωινό της Φαίης Σκορδά μετά την είδηση χωρισμού... «Είναι μια δύσκολη κατάσταση...» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά το ντόρο του Σαββατοκύριακου, που ακολούθησε την είδηση για το χωρισμό των Γιώργου Λιάγκα - Φαίης Σκορδά, το τηλεοπτικό κοινό ανέμενε με ενδιαφέρον την έναρξη του Πρωινού.

Η παρουσιάστρια δεν ανέφερε κάτι στην έναρξη ωστόσο εμφανής ήταν η αμηχανία της. Αρκετά δημοσιεύματα μάλιστα έκαναν λόγο για θλίψη στο βλέμμα της...



Λίγο αργότερα το βαρύ κλίμα που υπάρχει σήμερα στην εκπομπή εκδηλώθηκε πιο φανερά.

«Τι με κοιτάτε; Είστε λίγο μουδιασμένοι σήμερα;» είπε η παρουσιάστρια στους συνεργάτες της με τη Σάσα Σταμάτη να απαντά «Να παίξουμε θέατρο δεν μπορούμε πάντως... Να κάνουμε τους ευτυχισμένους;». Στη συνέχεια η Σκορδά έδωσε πάσα για διαφημίσεις.



Τελικά η Φαίη Σκορδά μίλησε πιο ανοιχτά και απευθυνόμενη στους τηλεθεατές είπε:

«Είναι μια κατάσταση η οποία δεν εύκολη, είναι δύσκολη. Από το πρωί έρχονται όλοι μου κρατάνε το χέρι. Κάναμε μία δήλωση από κοινού με τον Γιώργο. Καταλαβαίνετε ότι δεν είναι εύκολο όλο. Κάποιοι από εσάς το έχετε περάσει αυτό. Είναι μία κατάσταση δύσκολη και πολύ πολύ προσωπική αλλά όταν υπάρχουν παιδιά, αυτό είναι το πιο σημαντικό - και για εμάς αυτό είναι το πιο σημαντικό - είναι πάνω απ’ όλα, και κάνουμε τα πάντα για να είναι τα παιδιά μας καλά. Έχουμε δύο υπέροχα παιδιά και αυτή η αγάπη μας ενώνει και θα μας ενώνει για μία ολόκληρη ζωή. Δεν είναι κάτι εύκολο αλλά πρέπει να είμαστε δυνατοί. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας».