Breaking News

Τραγωδία στη Ρωσία με ζευγάρι εφήβωv: Άνοιξαν πυρ με την αστυνομία και αυτοκτόνησαv (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δύο μαθητές, ένα αγόρι και ένα κορiτσι, άνοιξαν πυρ με την αστυνομία, πριν στρέψουν τα όπλα στον εαυτό τους.

Οι 15χρονοι βρέθηκαν νεκροί μέσα σε ένα σπίτι σε περιοχή της βορειοδυτικής πόλης της Ρωσίας Pskov, που βρίσκεται περίπου 20 χιλιόμετρα ανατολικά από τα σύνορα της Εσθονίας.

Όπως δημοσιεύει η Daily Mail, το ένα αγόρι, που φέρεται να έχει το όνομα Denis, πυροβόλησε τη μητέρα του κοριτσιού, που ονομάζεται ως Katya. Στη συνέχεια η αστυνομία περικύκλωσε το σπίτι τους και η εξέλιξη ήταν τραγική. Μάλιστα η συμπλοκή με τους αστυνομικούς μεταδόθηκε σε live βίντεο με την εφαρμογή app Periscope ενώ εικόνες δημοσιεύτηκαν επίσης στο Instagram.

Οι ειδικές δυνάμεις σε δήλωσή τους στο πρακτορείο ειδήσεων TASS είπαν ότι τους βρήκαν νεκρούς με σαφή τα σημάδια της αυτοκτονίας, τονίζοντας ότι οι ίδιοι δεν άνοιξαν πυρ.


Στο video που μεταδόθηκε live η Katya φέρεται να είπε: «.Δεν έχουμε επιλογές» και ο Denis πρόσθεσε: «Αν δεν παραδοθούμε, θα πεθάνουμε. Αλλά αν παραδοθούμε δεν θα δούμε ποτέ ξανά ο ένας τον άλλο». Ο Denis επίσης δήλωσε ότι πυροβόλησε τη μητέρα της Katya στο πόδι και φοβόταν ότι θα βρεθεί στη φυλακή αν παραδινόταν ενώ η Katya ακούγεται να λέει σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Periscope ότι υπήρχαν όπλα στο σπίτι καθώς ο πατριός της είναι των «ειδικών δυνάμεων». Παράλληλα οι δυο τους αναφέρθηκαν σε συγκρούσεις με τους γονείς τους και είπαν ότι είχαν καταφύγει στο σπίτι για τρεις ημέρες.

Νεότερη ενημέρωση της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει ότι σε ρωσικό site ο Denis φέρεται να έγραψε: «Σας αγάπησα, αλλά δεν παρατηρήσατε πως καταστράφηκε το μυαλό και η ζωή μου. Αντίο σε όλους... φίλους, οικογένεια και γνωστούς. Μην ανησυχείτε, "θα πάω έξω" με στυλ. Καλή τύχη στη ζωή σας και μην φοβάστε να ζείτε όπως θέλετε. Η ζωή είναι για διασκέδαση - αυτή είναι η καλύτερη ζωή. Σας αγαπώ».

Οι έφηβοι τις τελευταίες ώρες της ζωής τους κάπνιζαν, έπιναν και απαντούσαν στα μηνύματα των συμμαθητών τους,


Όπως θα δείτε στο βίντεο, το νεαρό ζευγάρι αστειευόταν μέσα στο σπίτι. Κάποια στιγμή πυροβόλησαν την τηλεόραση και κατόπιν γελώντας την πέταξαν από το παράθυρο. Νωρίτερα ο Denis πυροβόλησε ένα όχημα της αστυνομίας που βρισκόταν έξω από το σπίτι.

Οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας ξόδεψαν πολλές ώρες διαπραγμάτευσης, πριν εισβάλλουν στο σπίτι, χρησιμοποιώντας χειροβομβίδες αναισθητοποίησης. Όταν όμως μπήκαν τους βρήκαν νεκρούς.

Οι ειδικοί της αστυνομίας προσπαθούν πλέον να καταλάβουν το λόγο που οι δύο έφηβοι προχώρησαν στο απελπισμένο βήμα που τους στοίχισε τη ζωή.

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail.